شناسهٔ خبر: 9621207 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

بارش شدید برف گردنه ژالانه را مسدود کرد

مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی کردستان از بسته شدن گردنه ژالانه در شهرستان سروآباد بر اثر بارش برف در روز یکشنبه خبر داد.

صاحب‌خبر -
به گزارش  گروه استان های  باشگاه خبر نگاران جوان از  سنندج؛محمد راشد مدرس گرجی  با اشاره به اینکه بارش برف از شامگاه شنبه در استان کردستان آغاز شده و تا فردا دوشنبه ادامه دارد افزود: گردنه ژالانه یکی از نقاط سخت گذر و برف گیر است و به منظور تامین امنیت جانی ترددکنندگان از این محور، تا اطلاع بعدی این مسیر بازگشایی نمی شود. 

وی افزود: محور ارتباطی سروآباد - پاوه به دلیل برفگیر بودن مسیر، کولاک خیز بودن منطقه، احتمال ریزش بهمن و سخت گذر بودن با اولین بارش ها توسط عوامل راهداری مسدود می شود.

مدرس گرجی افزود: در هر بارشی شاهد کولاک شدید در گردنه های ژالانه و تته هستیم و با توجه به سخت گذر و کوهستانی بودن منطقه، به منظور تامین جان مسافران این مسیر را مسدود می کنیم.

انتهای پیام/س