شناسهٔ خبر: 75300029 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

عضو شورای شهر اصفهان:

توسعه پایدار در شهر بهارستان نیازمند هم‌افزایی میان شهرهای اطراف است

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: توسعه پایدار در شهر بهارستان نیازمند هم‌افزایی میان شهرهای اطراف، جذب مشارکت‌های مردمی و ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی، آموزشی و درمانی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمد شریعتی امروز _یکشنبه بیستم مهر_ در حاشیه بازدید اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان از شهر بهارستان با اشاره به لزوم تقویت ارتباط با سازمان میادین میوه و تره‌بار اظهار کرد: بازارهای روز می‌توانند با افزایش حداکثر ۱۰ درصدی قیمت نسبت به میادین مرکزی، خدمات مناسبی به شهروندان ارائه دهند.

وی با تاکید بر لزوم هم‌افزایی سازمان‌ها و نهادهای شهری افزود: با هم‌افزایی و تعامل میان این نهادها، بسیاری از مشکلات مردم مرتفع می‌شود، همچنین توجه به حمل‌ونقل عمومی، وضعیت مترو، تاکسی و اتوبوس‌های شهر بهارستان ضرورت دارد، زیرساخت‌ها باید متناسب با نیازهای شهر توسعه پیدا کند.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به حضور بیش از ۱۵ هزار دانش‌آموز در بهارستان گفت: تنها بخشی از این تعداد در ظرفیت آموزشی شهر بهارستان جای می‌گیرند و مابقی به ناچار به مدارس اصفهان منتقل می‌شوند که این مسئله علاوه بر فشار بر زیرساخت‌های آموزشی اصفهان، نگرانی‌هایی در حوزه امنیت و کیفیت تحصیل ایجاد کرده است.

شریعتی با اشاره به زیرساخت‌های شهری و تردد سنگین تصریح کرد: خروجی‌های شهر بهارستان به دلیل حجم بالای رفت‌وآمد، فشار زیادی را تحمل می‌کنند و این امر موجب بروز رفتارهای اجتماعی ناهنجار و کاهش کیفیت زندگی شهروندان شده است.

وی با اشاره به چالش‌های سرمایه‌گذاری و مهاجرت سرمایه‌ها تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های مهم مهاجرت سرمایه‌گذاران اصفهانی به مناطق دیگر کشور از جمله کیش، شمال و جنوب است، این موضوع موجب شده است تا فرصت‌های سرمایه‌گذاری در اصفهان و بهارستان مغفول بماند؛ با ایجاد طرح‌های مشترک میان اصفهان و بهارستان، زمینه جذب سرمایه‌گذاری‌های داخلی فراهم شود و از ظرفیت‌های محلی برای توسعه اقتصادی بهره‌برداری شود.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه توسعه پایدار در شهر بهارستان نیازمند هم‌افزایی میان شهرهای اطراف، جذب مشارکت‌های مردمی و ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی، آموزشی و درمانی است، خاطرنشان کرد: باید بیمارستانی مجهز در بهارستان احداث شود تا بخشی از نیازهای درمانی شهروندان به‌صورت محلی پاسخ داده شود.