شناسهٔ خبر: 8005774 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رویینگ سواران ملی پوش آذربایجان غربی به مصاف حریفان آسیایی رفتند

ارومیه ـ ایرنا ـ مسابقات رویینگ قهرمانی آسیا امروز پنجشنبه با رقابت روئینگ سواران آذربایجان غربی و سایر ملی پوشان ایرانی در پایتخت چین آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از فدراسیون قایقرانی، در رویینگ دو نفره تک پاروی مردان فرهاد کربلایی قلی زاده و فرزاد کربلایی قلی زاده به مصاف رقبایی از هنگ کنگ ، هند و اندونزی رفتند و با زمان 7:04.25 دقیقه در رده چهارم قرار گرفتند و به شانس مجدد راه یافتند.
عاقل حبیبیان در رویینگ تک نفره سبک وزن با حریفانی از تایلند ، بنگلادش ، فیلیپین و هنگ کنگ رو به رو شد که با زمان 7:15.43 دقیقه در رده نخست ایستاد و به نیمه نهایی راه یافت.
این رقابت ها فردا سوم مهرماه با برگزاری ادامه دور مقدماتی در پکن پیگیری می شود.
فرهاد کربلایی قلی زاده ، فرزاد کربلایی قلی زاده دو برادر از سال 88 و عاقل حبیبیان دارنده عنوان چهارم بازیهایی اینچئون از سال 85 هر سه از شهرستان نقده استان آذربایجان غربی در معیت تیم ملی قایقرانی هستند.
این مسابقات از دوم تا ششم مهر ماه جاری در شهر پکن برگزار و نمایندگان ایران در پنج ماده بخش بانوان و 5 ماده بخش مردان در رقابت ها شرکت دارند.
محمدعلی قرائت سرمربی و کیهان شمسی مربی مردان ، افشین فرزام سرمربی و بهناز مرادخانی مربی بانوان اعضای کادر فنی تیم ملی روئینگ در این مسابقات هستند.ک3
7126/1905