![](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1394/7/2/3605452_147.jpg)
به گزارش
گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان
، نمایندگان کشورمان در دور مقدماتی مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا در چین به مصاف حریفان خود رفتند که در روئینگ دونفره تک پاروی مردان فرهاد کربلائی قلی زاده و فرزاد کربلائی قلی زاده در مصاف با رقبایی از هنگ کنگ، هند و اندونزی در رده چهارم قرار گرفتند و به شانس مجدد راه یافتند.
مهسا جاور در روئینگ تک نفره سنگین وزن بانوان با حریفانی از کره، قطر، ویتنام و اندونزی رو به رو شد و در نهایت در رده نخست قرار گرفت و مستقیما به فینال A راه پیدا کرد.
در روئینگ چهارنفره مردان خشایار عباس آبادی، سیاوش سعیدی، مجتبی شجاعی و امیر رهنما با حریفانی از هنگ کنگ، بنگلادش و چین رقابت کردند و در نهایت در رده سوم قرار گرفتند و به شانس مجدد راه پیدا کردند.
عاقل حبیبیان در روئینگ تک نفره سبک وزن با حریفانی از تاینلد، بنگلادش، فیلیپین و هنگ کنگ رو به رو شد و در نهایت در رده نخست ایستاد و به نیمه نهایی راه پیدا کرد.
در روئینگ دونفره سنگین وزن بانوان نازنین ملائی و نازنین رحمانی با حریفانی از هنگ کنگ، قزاقستان و چین رو به رو شدند و در پایان در رده دوم قرار گرفتند و به شانس مجدد صعود کردند.
این رقابت ها فردا 3 مهرماه با برگزاری ادامه دور مقدماتی در پکن پیگیری میشود.
انتهای پیام/