شناسهٔ خبر: 8003751 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

عربستان برای بررسی حادثه ازدحام سرزمین منا کمیته تحقیق تشکیل می‌دهد

با افزایش شمار قربانیان حادثه ازدحام سرزمین منا، ولی‌عهد عربستان دستور داده کمیته‌ای برای تحقیق و بررسی این حادثه تشکیل شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، در پی حادثه کشته شدن بیش از 1000 نفر از حجاج در حادثه روز پنجشنبه (امروز) سرزمین منا در سه کیلومتری مکه؛ «محمد بن نایف» ولی‌عهد عربستان دستور تشکیل کمیته تحقیق و بررسی این حادثه را صادر کرد.

پیشتر شبکه خبری «العربیه»، به نقل از وزارت بهداشت عربستان گزارش داده بود که، عمل نکردن برخی حجاج و کاروان‌های آنها به دستور العمل مربوط به مراسم منجر به این حادثه شده است.

در پی حادثه ازدحام جمعیت در سرزمین منا، تاکنون 1000 نفر از حجاج کشته و بیش از 1500 تن دیگر زخمی شدند که 47 زائر ایرانی در این حادثه کشته و بیش از 60 ایرانی نیز مجروح شده‌اند.

رسانه‌های نزدیک به دولت عربستان تلاش می‌کنند عامل این حادثه را بی نظمی حجاج آفریقایی عنوان کنند، در حالی که طی چند روز گذشته و در 11 ماه جاری میلادی (سپتامبر) دست کم 118 نفر از حجاج در پی سقوط یک بالابر کشته شدند.

دولت عربستان عامل این حادثه با وزش باد شدید و سهل‌انگاری پیمانکار پروژه‌های عمرانی مکه عنوان کرده بود.

انتهای پیام/ب