شناسهٔ خبر: 79927749 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

ژورنال کلاب تخصصی با موضوع «سبک‌های دلبستگی و بی‌ثباتی ازدواج» با حضور متخصصان منطقه ۴ آمایشی برگزار شد

در راستای ارتقای سطح علمی و حرفه‌ای روان‌شناسان و مددکاران اجتماعی و با هدف به‌روزرسانی دانش تخصصی در حوزه سلامت روان و خانواده، ژورنال کلاب تخصصی با موضوع «رابطه بین سبک‌های دلبستگی ناایمن و بی‌ثباتی ازدواج: نقش میانجی هم‌وابستگی و تحریف شناختی» برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری مفدا دزفول: این برنامه به همت دانشگاه علوم پزشکی دزفول و با ارائه سرکار خانم سها حسینی‌فر(کارشناس اداره مشاوره و ارائه دهنده) به‌صورت برخط و در بستر اسکای‌روم برگزار گردید.

در این نشست علمی، موضوع ارتباط میان الگوهای دلبستگی ناایمن و بی‌ثباتی در روابط زناشویی مورد بررسی قرار گرفت و با تمرکز بر نقش عوامل روان‌شناختی، به تبیین جایگاه هم‌وابستگی و تحریف‌های شناختی به‌عنوان متغیرهای میانجی در این رابطه پرداخته شد.

همچنین، یافته‌ها و مباحث مطرح‌شده، با تأکید بر اهمیت شناخت الگوهای ارتباطی و شناختی زوجین، از منظر کاربردی و در راستای ارتقای مداخلات مشاوره‌ای و روان‌شناختی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

این ژورنال کلاب با حضور جمعی از روان‌شناسان و مددکاران دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه ۴ آمایشی، شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی دزفول، اهواز، آبادان، بهبهان، شوشتر و لرستان برگزار شد و فرصتی برای تبادل دانش، طرح دیدگاه‌های تخصصی و بهره‌مندی از تجارب حرفه‌ای صاحب‌نظران و کارشناسان حوزه سلامت روان فراهم آورد.

برگزاری چنین نشست‌های علمی، افزون بر تقویت فرهنگ مطالعه و نقد علمی مقالات تخصصی، می‌تواند در ارتقای شایستگی‌های حرفه‌ای کارکنان حوزه سلامت روان، آشنایی با شواهد و یافته‌های پژوهشی روزآمد و بهره‌گیری مؤثرتر از رویکردهای مبتنی بر شواهد در فرایند ارائه خدمات روان‌شناختی و مددکاری نقش مؤثری داشته باشد

∎​