شناسهٔ خبر: 7893047 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون کمیته امداد استان زنجان خبر داد

مشارکت 6 میلیارد ریالی مردم زنجان در جشن عاطفه‌ها

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی استان زنجان از مشارکت 6 میلیارد ریالی مردم زنجان در جشن عاطفه‌ها خبر داد.

صاحب‌خبر -

رضا حسنلو امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: امسال برای بیست و یکمین سال جشن عاطفه‌ها روزهای 26 و 27 شهریور ماه برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه امسال بیش از یک‌هزار پایگاه جشن عاطفه‌ها در استان زنجان دایر شده بود، بیان کرد: جشن عاطفه‌ها با همکاری سازمان صدا و سیما، پایگاه‌های بسیج و آموزش و پرورش با محوریت سازمان دانش‌آموزی و مساعدت انجمن اولیاء و مربیان برگزار شد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی استان زنجان با بیان اینکه امسال در 20 مرکز نیکوکاری نیز پایگاه‌های جشن عاطفه‌ها دایر شده بود، افزود: همچنین شماره حساب 0108640426007 نیز نزد بانک ملی برای واریز وجوهات نقدی اختصاص یافته است و هم اکنون نیز همشهریان می‌توانند، برای واریز کمک‌های نقدی خود به این شماره حساب اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه امسال بیش از 2 هزار نیرو در جشن عاطفه‌ها فعالیت داشتند، تصریح کرد: این جشن به منظور ترویج فرهنگ نوع دوستی در جامعه و کمک به دانش‌آموزان نیازمند اجرایی شد.

این مسئول با اشاره به اینکه امسال 5 میلیارد و 282 میلیون ریال کمک مردمی در جشن عاطفه‌ها جمع‌آوری شد، اضافه کرد: از این مبلغ یک میلیارد و 389 میلیون ریال به صورت نقدی و 3 میلیارد و 893 میلیون ریال نیز به صورت غیرنقدی جمع‌آوری شد.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی استان زنجان با ارائه گزارش تفکیکی از میزان کمک‌های جمع‌آوری شده در جشن عاطفه‌ها بیان کرد: از مجموع کمک‌های جمع‌آوری شده یک میلیارد و 905 میلیون ریال مربوط به شهرستان خدابنده است.

حسنلو با بیان اینکه در این جشن یک میلیارد و 357 میلیون ریال کمک در زنجان جمع‌آوری شد، تصریح کرد: همچنین در شهرستان ابهر نیز 717 میلیون ریال به جشن عاطفه‌ها مساعدت شد.

وی با اشاره به اینکه در شهرستان طارم نیز 626 میلیون ریال کمک مردمی در جشن عاطفه‌ها جمع‌آوری شد، اضافه کرد: میزان مساعدت مردم خرم‌دره در این جشن 276 میلیون ریال برآورد شده است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی استان زنجان در ادامه میزان کمک‌های مردمی جشن عاطفه‌ها در شهرستان ماهنشان را 184 میلیون ریال اعلام کرد و گفت: همچنین میزان کمک‌های مردمی در شهرستان ایجرود و سلطانیه نیز به ترتیب 120 میلیون ریال و 97 میلیون ریال بود.

این مسئول با بیان اینکه در هشتم مهر ماه سال جاری نیز مراسم جشن عاطفه‌ها در مدارس استان برگزار خواهد شد، تصریح کرد: این جشن به منظور استفاده از ظرفیت مدارس و همچنین ترویج انفاق و کمک به هم‌نوع در بین دانش‌آموزان اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/73005/ح30/ژ1001

برچسب‌ها: