شناسهٔ خبر: 78510692 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون استاندار: پیوند دانشگاه با تولید، پیش‌نیاز توسعه خراسان‌شمالی است

بجنورد- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان‌شمالی، پیوند دانشگاه با بخش‌های تولیدی استان را شرط لازم برای توسعه پایدار در این منطقه دانست و بر لزوم تقویت واحدهای فناور و مراکز رشد دانشگاهی تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، هادی رجایی‌نیا روز پنجشنبه در دیدار رییس و معاونان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد، با اشاره به نقش مؤثر دانشگاه‌ها در توسعه خراسان شمالی، آموزش، پژوهش و مهارت‌آموزی را از مهمترین ویژگی‌های یک دانشگاه پویا و کارآمد برشمرد.

وی افزود: ارتباط تنگاتنگ دانشگاه‌ها با بخش تولید در حوزه‌های صنعت، کشاورزی و سایر بخش‌های اقتصادی یک ضرورت انکارناپذیر است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان‌شمالی ادامه داد: حمایت، توسعه و تقویت مراکز رشد، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه‌ها نیز نقش بسزایی در افزایش کارآمدی این مجموعه‌ها دارد.

تدوین برنامه جامع ارتقای بهره‌وری

رجایی نیا همچنین از تدوین برنامه جامع ارتقای بهره‌وری بر پایه داده‌های علمی و پژوهشی در فرآیندهای تصمیم‌سازی مدیریتی خبر داد و تصریح کرد: از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان در این زمینه بهره‌گیری خواهد شد.

حدود ۳۵ هزار دانشجو در ۳۹ مرکز آموزش عالی دولتی، نیمه دولتی، آزاد و مووسسات آموزش عالی خراسان شمالی تحصیل می کنند.

خراسان شمالی با جمعیت یک میلیون نفری در شمالشرق کشور واقع شده است.