شناسهٔ خبر: 7850219 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

به دلیل احتمال ریزش باران شدید

نیروهای آتش‌نشانی آمل به حالت آماده‌باش درآمدند

مدیر عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری آمل گفت: نیروهای این سازمان برای ارائه خدمات مطلوب به مردم با توجه به احتمال ریزش باران شدید هم‌اکنون در آماده‌باش به‌سر می‌برند.

صاحب‌خبر -

بهزاد نعمتی امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در شهرستان آمل اظهار کرد: با بارش سنگین باران که روز گذشته در مازندران رخ داد، شاهد آب‌گرفتگی معابر و خیابان‌ها بودیم.

وی افزود: بارش شدید باران در رفت و آمد خودروها و عموم مردم در شهرستان آمل نیز مشکلاتی ایجاد کرده بود که با تلاش عوامل عملیاتی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری در جهت رفع مشکلات بسیج شده و به یاری مردم برآمدیم.

نعمتی یکی از وظایف ذاتی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی را کمک به هم‌نوعان در مواقع اضطراری و ایجاد مشکلات دانست و یادآور شد: باران شدید عصر روز گذشته باعث آب‌گرفتگی معابر و منازل در این شهرستان شد.

مدیر عملیات سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری آمل خاطرنشان کرد: با هشدار اداره هواشناسی و ستاد مدیریت بحران نیروهای عملیاتی سازمان آتش‌نشانی را به حالت آماده‌باش مهیا کردیم و بعد از آب‌گرفتگی معابر و برخی از منازل شهر با سرعت عمل بالا وارد میدان شده و نسبت به امدادرسانی به شهروندان اقدام کردیم.

وی در پایان گفت: هم‌اکنون نیروهای عملیاتی این سازمان در حالت آماده‌باش به سر برده و آماده ارائه خدمات به مردم در مواقع بروز بحران و وقوع بارش‌های شدید هستند.

انتهای پیام/86012/ت30/ظ1004

برچسب‌ها: