جمشید نیکزاد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در آمل، اظهار داشت: به دنبال این بارش شدید و سیلآسا، آب در سطح معابر و نقاط شهری پراکنده شد.
وی ادامه داد: این بارندگی موجب آب گرفتگی در 31 نقطه آمل از کوچهها، منازل و معابر شده بود به طوری که در برخی نقاط شاهد ریزش چاه منازل بودیم.
نیکزاد با اعلام اینکه حضور نجاتگران جمعیت هلال احمر از دقایق اولیه این بارندگی سیلآسا در مناطق چشمگیر بوده است، تصریح کرد: در این بحران 5 اکیپ امدادی از نیروهای امدادی با تجهیزات به این نقاط رفته و با همکاری نیروهای آتش نشانی و خدمات شهری به یاری حادثه دیدگان شتافتند.
وی خاطرنشان کرد: عملیات امدادی در این بارش سیلابی ساعتی پیش پایان یافت.
بهزاد نعمتی، مدیر عملیات سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری آمل نیز گفت: در پی هشدار ستاد مدیریت بحران شهرداری آمل، نیروهای عملیاتی سازمان آتشنشانی بصورت آماده باش درآمده و پس از آب گرفتگی معابر و برخی از منازل شهر با سرعت عمل بالا نسبت به امدادرسانی به شهروندان اقدام کردند.
وی ادامه داد: خوشبحتانه در این حادثه خسارت جانی نداشتیم و از خسارت مالی هنوز گزارشی دریافت نشده است.
انتهای پیام/ ی
R41358/P1330