شناسهٔ خبر: 78359180 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

اموال ۷۴ از خائنین به وطن ساکن خارج از کشور در استان گلستان به نفع مردم توقیف شد

با دستور مقام قضایی اموال ۷۴ نفر از خائنین به وطن و کسانی که علیه امنیت و ثبات کشور در استان گلستان اقدام کرده‌اند، در راستای حفظ حقوق عامه به نفع مردم توقیف و شد. رسیدگی به پرونده این افراد در جریان است.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

با دستور مقام قضایی اموال ۷۴ نفر از خائنین به وطن و افراد تاثیرگذار در شبکه همکاران دشمن در راستای حفظ حقوق عامه و اجرای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونسیتی علیه امنیت و منافع ملی که ساکن خارج از کشور هستند در استان گلستان به نفع مردم و هزینه کرد برای بازسازی اماکن آسیب‌دیده از جنگ توقیف شد و پرونده این افراد در حال رسیدگی است.

اولویت هزینه‌کرد اموال توقیف شده به نفع مردم پس از واگذاری به نفع دولت برای بازسازی بیمارستان‌ها، مراکز علمی، مدارس، پژوهشگاه‌ها و مراکز خدمات عمومی است.

اموال این افراد شامل حساب‌های بانکی، خودرو و املاک ثبتی است که شناسایی و همه توقیف شده است.

این افراد که همگی خارج از کشور سکونت دارند، در جریان رصد‌های اطلاعاتی و همکاری مشترک نهاد‌های امنیتی و قضایی شناسایی و اموال آنان با دستور قضایی به نفع مردم توقیف شده است.

در این مرحله مجموعه‌ای از دارایی‌های مالی و ثبتی این افراد از جمله حساب‌های بانکی، خودرو‌های متعلق به متهمان و اموال و دارایی‌های ثبتی ثبت‌شده این افراد در داخل کشور شناسایی شده و فرآیند انسداد دارایی‌ها در سامانه‌های بانکی و ثبتی انجام گرفته است.

همه دارایی‌ها و حساب‌های این افراد توقیف شده و هرگونه نقل و انتقال مالی برای آنها ممنوع و پرونده آنها در دادسرای مرکز استان در حال رسیدگی است.

انتهای پیام/

 

انتهای پیام/