شناسهٔ خبر: 7828982 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران | لینک خبر

خبر

جشن عاطفه‌ها میزبان دستان پرمهر خیران

صاحب‌خبر -




امروز ۱۱ هزار و ۴۴۳ پایگاه ثابت و سیار در تهران و سراسر کشور میزبان دستان پر مهر خیران نیکوکار در جشن عاطفه‌هاست.
به گزارش سایت خبری کمیته امداد، جشن عاطفه‌ها همزمان با سراسرکشور روزهای 26 و 27شهریور با شعار «مهر در انتظار همدلی» برگزار می‌شود تا وجوهات و کمک‌های مردمی را جمع‌آوری و بین دانش‌آموزان تحت پوشش و نیازمند توزیع کند پنج هزار پایگاهی که امروز برای جشن عاطفه‌ها برپا شده است، عموماً در مراکز امداد و پایگاه‌های شهری و دو هزار پایگاه نیز 27 شهریور در مصلا‌های نماز جمعه و معابر ورودی شهرها مستقر می‌شوند.
چهارهزار و 443 پایگاه نیز درتهران برای برگزاری این جشن در نظر گرفته شده که شامل 607 پایگاه ثابت، 67 پایگاه سیار، 3 هزار و 16 پایگاه در مدارس، 363 پایگاه در مساجد، 97 مرکز نیکوکاری و 283 پایگاه بسیج است که بیش از 1600 نفر در برپایی جشن‌ عاطفه‌های امسال همکاری دارند. پایگاه‌های اصلی جشن عاطفه‌ها در استان تهران در امامزاده صالح، پارک دانشجو و شاه عبدالعظیم مستقر هستند.
کمک‌های جمع‌آوری شده در مرحله نخست جشن عاطفه‌ها فقط در میان حدود 330 هزار دانش‌آموز (هر سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان) توزیع خواهد شد؛ اما کمک‌های جمع‌آوری شده در مدارس آموزش و پرورش الزاماً در اختیار تحت پوششان امداد قرار نمی‌گیرد بلکه در میان همه دانش‌آموزان نیازمند شناسایی شده قرار می‌گیرد.
با هماهنگی که با وزارت آموزش و پرورش صورت گرفته است، مرحله دوم جشن عاطفه‌ها هشتم مهرماه در مدارس و واحدهای آموزشی برگزار خواهد شد و 40 هزار پایگاه در مدارس و مراکز آموزشی، کمک‌های مردمی برای دانش‌آموزان نیازمند را جمع‌آوری می‌کنند.