سرهنگ رضا رکنالدینی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، از تشکیل تیمهای تخصصی در حوزه کتاب و ادبیات در ادارهکل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس خبر داد و گفت: با همکاری یک گروه پژوهشی در حال تدوین «دانشنامه دفاع مقدس هرمزگان» هستیم.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان هرمزگان با تاکید بر ایجاد انگیزه و الگو سازی شهدا ادامه داد: گروه ادبیات این ادارهکل را نیز با مدیریت لیلا میرشکاری از مولفان هرمزگانی آغاز کردهایم و تصمیم داریم سالانه حداقل ۶۰ عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس با پرداخت به زندگی، خاطره، وصایا و … شهدا، جانبازان، ایثارگران و آزادگان چاپ و منتشر کنیم.
رکنالدینی با اشاره به اینکه ۲۳۸ عنوان کتاب تاکنون توسط این ادارهکل با موضوع شهدا چاپ شده است، افزود: طی سال جاری، ۹۰ عنوان کتاب منتشر کردیم که از این تعداد ۶۰ عنوان فیزیکی و ۳۰ عنوان، صوتی هستند.
وی بیان کرد: پیش از این هر ساله ۱۰ عنوان کتاب در ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس هرمزگان نوشته میشد اما هماکنون ۲۶ جلد کتاب در دست انتشار داریم.
این ایثارگر هرمزگانی همچنین گفت: گروه نویسندگان، گروه راویان و گروه فضای مجازی را نیز راهاندازی کردهایم و اولویت ما هم تدوین «دانشنامه دفاع مقدس هرمزگان» است و تا شهریور سال ۱۴۰۴ نیز جلد نخست آن وارد بازار کتاب خواهدشد.
رکنالدینی اظهار داشت: هفته گذشته نیز نشستی با حضور احمد زاهری رئیس جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان در خصوص انعقاد تفاهم نامه و تولید محتوای هشت سال دفاع مقدس برگزار کردیم و به نتایج بسیار ارزشمندی داست یافتیم.