شناسهٔ خبر: 76472947 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

آموزش غذای عربی بوخاری دجاج + فیلم

رکنا: بوخاری دجاج عربی مجلسی؛ عطری که دیوونت می‌کنه! تو این مطلب آموزش پخت این غذا رو یاد می گیرید.

صاحب‌خبر -

به گزارش رکنا، اگه عاشق غذاهای عربیِ خوش‌رنگ و خوش‌عطر هستی این یکی رو از دست نده.

برنج نارنجی، مرغِ طلایی، هویج و کشمش… ترکیبِ عشق.

مواد لازم برای ۴ نفر:

مرغ کامل (4 تکه ران و سینه)

برنج 4 پیمانه

پیاز 2 عدد

رب گوجه 2 قاشق غذاخوری

پوره گوجه یک لیوان

هویج رنده‌شده 2 عدد

کشمش 1/2 پیمانه

زیره یک قاشق چای‌خوری

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، کاری به میزان لازم

آموزش پخت بوخاری دجاج عربی:

1. مرغ را تکه کرده می‌شوییم

2. پیاز را خرد کرده تفت می‌دهیم

3. مرغ و ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم

4. رب و پوره گوجه را می‌ریزیم

5. هویج رنده‌شده را اضافه می‌کنیم

6. کشمش را داخل قابلمه می‌ریزیم

7. کمی آب اضافه کرده می‌پزیم

8. برنج را با نمک خیس می‌کنیم

9. برنج را آبکش می‌کنیم

10. کف قابلمه برنج و مرغ می‌چینیم

11. مخلوط هویج و کشمش می‌ریزیم

12. دم‌کنی گذاشته دم می‌کنیم

13. با حرارت ملایم دم می‌کشد

14. مرغ‌ها طلایی و برنج جاافتاده

15. بوخاری دجاج را داغ سرو می‌کنیم.

درحال بارگزاری...

دریافت فایل News_rokna-1194780_LazyVideo_بوخاری-دجاج-عربی.mp4 با حجم
0 bytes