نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این دسر خوشمزه، ابتدا لایه سبز را با مخلوط کردن ژلاتین، عسل گرم شده و ماچا با یکدیگر آماده کنید. این ترکیب را در قالب بریزید.
لایه قرمز را با ژلاتین، آب هندوانه، عسل و کمی رنگ خوراکی درست کرده و روی لایه سبز اضافه کنید. پس از سفت شدن، روی مارشملوها چیپس شکلات بریزید و در پایان آنها را در ابعاد دلخواه برش بزنید.
در ادامه با طرز تهیه این مارشمالو به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای مارشمالو هندوانه
| مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
| ژلاتین | 4 و ½ قاشق غذاخوری |
| عسل | 1 و ½ فنجان |
| ماچا | 1 قاشق چایخوری |
| وانیل | 1 قاشق چایخوری |
| آب هندوانه | ½ فنجان |
| رنگ خوراکی قرمز (اختیاری) | به میزان لازم |
| چیپس شکلات کوچک | 2 قاشق غذاخوری |
مرحله اول: قالب را آماده کنید
یک قالب 20 در 20 را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن کمی نشاسته ذرت بپاشید.
مرحله دوم: لایه سبز را آماده کنید
½ فنجان آب را با 1 و ½ قاشق غذاخوری ژلاتین ترکیب کنید.
به آرامی آن را هم بزنید تا ژلاتین با آب کاملا مخلوط شود.
½ فنجان عسل را به همراه نصف فنجان آب روی حرارت گرم کنید تا به دمای 100 درجه برسد.
به محض این که مخلوط به دمای مورد نظر رسید، بلافاصله آن از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم: عسل و ژلاتین را ترکیب کنید
عسل و ژلاتین را با هم ترکیب کنید و مخلوط حاصل را با همزن برقی خوب هم بزنید.
به همزدن با سرعت بالا ادامه دهید تا رنگ ترکیب به سفیدی بزند. این کار حدودا 5 دقیقه طول میکشد.
وانیل را به ترکیب اضافه کنید و کم کم ماچا را هم در حین هم زدن به مخلوط عسل و ژلاتین اضافه کنید تا به رنگ سبز دلخواهتان برسید.
به هم زدن ادامه دهید تا بافت ترکیب مشابه بافت مارشمالو شود. برای رسیدن به این بافت معمولا لازم است تا 10 دقیقه به همزدن ادامه دهید.
مرحله چهارم: لایه سبز را در یخچال بگذارید
ترکیب را روی کاغذ روغنی بریزید و برای 45 دقیقه در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. همزمان شروع به آماده کردن لایه قرمز رنگ کنید.
مرحله پنجم: لایه قرمز رنگ را آماده کنید
½ فنجان آب هندوانه را در یک ظرف با ژلاتین خوب مخلوط کنید تا بافت آن یکدست شود.
به آرامی آن را هم بزنید تا مطمئن شوید ژلاتین و آب هندوانه خوب با هم مخلوط شدهاند، سپس این ترکیب را کنار بگذارید.
مرحله ششم: عسل را گرم کنید
باقی مانده عسل را با ½ فنجان آب روی حرارت گرم کنید و درست مانند مرحله قبل وقتی شروع به جوشیدن کرد بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید.
ترکیب آب و ژلاتین را با ترکیب عسل به کمک همزن برقی خوب مخلوط کنید تا رنگ آن صورتی رنگ شود. این کار حدود 5 دقیقه زمان لازم دارد.
وانیل را به ترکیب اضافه کنید و کم کم رنگ خوراکی قرمز را هم اضافه کنید تا زمانی که به رنگ مورد علاقه خود دست پیدا کنید.
تا 10 دقیقه به همزدن ادامه دهید تا بافت مواد مشابه بافت مارشمالو شود.
مرحله هفتم: لایه قرمز را در یخچال بگذارید
قالب حاوی لایه سبز را بعد از این که خودش را گرفت از یخچال بیرون بیاورید و لایه قرمز را روی آن اضافه کنید.
ظرف را مجددا برای 45 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
مرحله هشتم: چیپس شکلات را اضافه کنید
بعد از این که لایه قرمز رنگ هم خودش را گرفت، چیپس شکلات را روی مارشمالوها بپاشید و سپس آن را برای 4 ساعت دیگر در یخچال بگذارید.
بعد از 4 ساعت باید بافت مارشمالو ارتجاعی و نرم شود.
وقتی مارشمالوها آماده شدند، چاقو خود را به نشاسته ذرت آغشته کرده و به کمک آن مارشمالوها را در ابعاد دلخواه برش دهید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه مارشمالو هندوانه
میتوانید با توجه به نکات زیر مارشمالو هندوانه را آماده کنید:
به جای ترکیب پودر ژلاتین و آب هندوانه میتوانید از ژله هندوانه استفاده کنید.
توجه داشته باشید که مدت زمان لازم برای همزدن مارشملو ممکن است با توجه به قدرت همزن شما کمکی بیشتر یا کمتر شود.
زمان لازم برای سفت شدن مارشمالو در یخچال را جدی بگیرید و به هیچ عنوان زودتر از این زمان مارشمالو را از یخچال خارح نکرده و لایه بعدی را به آن اضافه نکنید.
در صورت استفاده از رنگ خوراکی میتوانید ماچا را به صورت کامل از این دستور پخت حذف کنید، هرچند بنا بر تجربه من استفاده از ماچا در آماده کردن این مارشمالو طعم آن را بسیار بهتر میکند.
میتوانید به جای عسل از شهد هم استفاده کنید، اما این شهد نباید خیلی رقیق باشد.
منبع: اکالا