شناسهٔ خبر: 76109464 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

طرز تهیه کاسرول لوبیا سبز؛ غذای سالم سبک

کاسرول لوبیا سبز یک غذای قدیمی آمریکایی است. این غذا معمولا بدون گوشت آماده و سرو می‌شود و دستورپختی سریع و سالم دارد.

صاحب‌خبر -

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای پخت این غذای خوشمزه، لوبیا سبزها را کمی بپزید و آبکش کنید. آن‌ها را با سوپ قارچ و کمی شیر مخلوط کرده، نمک و فلفل و مقداری پیاز داغ اضافه کنید.
 
ترکیب را در فر بپزید، سپس باقی پیاز داغ را روی آن بریزید و کمی دیگر در فر بپزید. در ادامه با طرز تهیه کاسرول لوبیا سبز به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای کاسرول لوبیا سبز برای 6 نفر

مواد لازم مقدار مورد نیاز
لوبیا سبز 1 کیلوگرم
سوپ قارچ آماده 1 بسته
شیر ¾ فنجان
پیاز داغ 2 فنجان
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مرحله اول: فر را گرم کنید

فر را با درجه حرارت 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
 
همزمان لوبیا سبزها را بشویید و آماده کنید و بگذارید برای 10 دقیقه در کمی آب و نمک بپزند.
 
سپس آن‌ها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
 
کاسرول لوبیا سبز

مرحله دوم: سوپ قارچ را آماده کنید

سوپ قارچ را با توجه به دستورپخت آن به همراه کمی خامه آماده کنید.
 
لوبیاها را در یک ظرف مقاوم به حرارت بریزید و روی آن سوپ قارچ آماده شده و شیر را اضافه کنید.
 
به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید و یک فنجان پیاز داغ را روی مواد اضافه کنید.

مرحله سوم: کاسرول لوبیا سبز را بپزید

کاسرول لوبیا سبز را در فری که از قبل گرم کرده‌اید برای 25 دقیقه بپزید.
 
بعد از 25 دقیقه کاسرول را بیرون بیاورید و باقی مانده پیاز داغ را روی آن اضافه کنید. بگذارید کاسرول 5 دقیقه دیگر بپزد.

مرحله چهارم: کاسرول را سرو کنید

کاسرول را از فر بیرون بیاورید و بگذارید چند دقیقه بماند و کمی از حرارت بیفتد، سپس آن را در ظرف دلخواه سرو کنید.

طرز تهیه کاسرول لوبیا سبز با قارچ و مرغ

معمولا کاسرول به عنوان یک غذای گیاهی شناخته می‌شود و بدون گوشت سرو می‌شود، اما در صورت تمایل می‌توانید در آن به جای سوپ قارچ از اسلایس‌های قارچ استفاده کنید.
 
همچنین برای اضافه کردن پروتئین بیشتر به این غذا، سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده، طعم‌دار کنید و آن را در کمی روغن تفت دهید تا کاملا بپزد و سفید شود.
 
سپس اسلایس‌های قارچ تفت داده شده و مرغ خرد شده پخته را به همراه دیگر مواد کاسرول در ظرف مورد نظر ریخته و در فر بگذارید تا بپزد.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کاسرول لوبیا سبز

برای آماده کردن کاسرول لوبیا سبز لازم است نکات زیر را هم در نظر بگیرید:

می‌توانید به جای سوپ قارچ آماده از اسلایس‌های قارچی که در کمی کره تفت داده‌اید استفاده کنید. در این صورت لازم است کمی سس بشامل هم آماده کرده و به کاسرول اضافه کنید.
 
در صورت تمایل می‌توانید روی کاسرول کمی هم پنیر پارمسان اضافه کنید.
 
می‌توانید به این غذا کمی هم سیر رنده شده یا پودر سیر اضافه کنید.
 
در صورت تمایل می‌توانید لوبیا سبز را قبل از پخت در فر کمی هم در روغن تفت دهید.
 
می‌توانید برای طهم بهتر به میزان لازم خامه به کاسرول اضافه کنید.
 
منبع: اکالا