در این جشنواره دانشجویان با طبخ انواع شیرینی جات, غذاهای محلی, انواع آش و ارائه دمنوش حضور یافتند.


در پایان مقرر شد پس از داوری به سه نفر برتر جشنواره جوایزی اهدا شود.


جشنواره غذای سالم با هدف ترویج غذای سالم و تعمیم راهکارهای صحیح تغذیه توسط انجمن علمی علوم تغذیه در روز چهارشنبه مورخ ۲۱ آبان ماه در محل آلاچیق مجتمع آموزشی با حضور کارشناسان فرهنگی و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.
در این جشنواره دانشجویان با طبخ انواع شیرینی جات, غذاهای محلی, انواع آش و ارائه دمنوش حضور یافتند.


در پایان مقرر شد پس از داوری به سه نفر برتر جشنواره جوایزی اهدا شود.

