شناسهٔ خبر: 75802409 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور:

گیلان در صف مقدم دفاع از ارزش‌های انقلاب بوده است

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: مردم گیلان از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون همواره در صف مقدم دفاع از ارزش‌ها، امنیت و بصیرت انقلابی قرار داشته‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایمنا از گیلان، سردار قاسم رضایی امشب_چهارشنبه بیست‌ویکم آبان_ در دیدار با آیت‌الله رسول فلاحتی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان اظهار کرد: دیدار با علمای بزرگ و انقلابی از برکات انقلاب اسلامی است و این دیدارها موجب تقویت روحیه و افزایش برکت در میان نیروهای مسلح می‌شود.

وی با بیان اینکه گیلان بیش از ۸۰۰۰ شهید به نظام مقدس جمهوری اسلامی تقدیم کرده است، افزود: گیلان از نخستین روزهای پیروزی انقلاب تا امروز، همواره در صف مقدم دفاع از ارزش‌ها، امنیت و بصیرت انقلابی بوده است.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به فرهنگ والای مردم گیلان گفت: مردم این استان با ایمان راسخ، مشارکت اجتماعی مثال‌زدنی و همکاری مؤثر خود، زمینه‌ساز امنیت و آرامش پایدار شده‌اند و امروز عملکرد انتظامی گیلان در حوزه مدیریت اجتماعی و ارتباط با مردم، یکی از نمونه‌های موفق در کشور است که به کاهش جرایم و افزایش احساس امنیت منجر شده است.

سردار رضایی با تأکید بر لزوم بازدارندگی مؤثر در قبال جرایم تصریح کرد: یکی از ضرورت‌های امروز کشور، متناسب‌سازی هزینه جرم و مجازات است تا از تکرار تخلفات و افزایش پرونده‌های قضائی جلوگیری و این موضوع باید با همکاری دولت و مجلس به‌صورت جدی پیگیری شود تا رضایتمندی مردم افزایش پیدا کند.

وی ضمن قدردانی از زحمات سردار حسین حسن‌پور، فرمانده انتظامی استان گیلان گفت: توفیقات انتظامی در گیلان حاصل همدلی نیروهای خادم پلیس، همراهی مردم فهیم و هدایت‌های عالمان انقلابی است.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با قدردانی از حمایت‌های نماینده ولی‌فقیه در استان از مجموعه انتظامی افزود: امیدواریم با تداوم این مسیر، شاهد امنیت، آرامش و پیشرفت روزافزون در این استان باشیم.