شناسهٔ خبر: 75770810 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار: اصفهان با زبان فرهنگ، پیام صلح و مهربانی ایران را به جهان می‌فرستد

اصفهان- ایرنا- استاندار اصفهان گفت: اصفهان با تکیه بر میراث فرهنگی و هنری غنی خود، می‌تواند پیام صلح، دوستی و مهربانی ملت ایران را از مسیر فرهنگ به جهانیان منتقل کند.

صاحب‌خبر -

مهدی جمالی‌نژاد روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: ظرفیت‌های تمدنی، هنری و تاریخی اصفهان بستری کم‌نظیر برای گسترش ارتباطات میان‌فرهنگی با کشورهای اسلامی فراهم کرده است.

وی افزود: امضای این تفاهم‌نامه فصل تازه‌ای در تعاملات فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی اصفهان با کشورهای منطقه می‌گشاید و می‌تواند الگویی از پیوند فرهنگ و دیپلماسی در سطح ملی باشد.

استاندار با اشاره به جایگاه جهانی اصفهان گفت: اصفهان با داشتن ده‌ها اثر ثبت‌شده جهانی، بافت تاریخی بی‌نظیر، هنرهای سنتی پویا و مردمی فرهنگ‌دوست، از سرمایه‌ای برخوردار است که کمتر شهری در منطقه از آن بهره‌مند است. این ویژگی‌ها اصفهان را به یکی از نمادهای فرهنگی ایران در عرصه بین‌المللی بدل کرده است.

وی اضافه کرد: صنایع‌دستی، موسیقی اصیل، آیین‌های مذهبی و هنر معماری اصفهان، ظرفیت‌هایی هستند که در کنار تمدن کهن این دیار، می‌توانند پایه‌ای برای توسعه دیپلماسی فرهنگی و جذب گردشگران فرهنگی از سراسر جهان باشند.

جمالی‌نژاد تأکید کرد: اصفهان از دیرباز مهد گفت‌وگوی تمدن‌ها و همزیستی ادیان بوده است و امروز نیز می‌تواند با زبان فرهنگ، چهره‌ای انسانی، مهربان و صلح‌طلب از ملت ایران را در جهان به نمایش بگذارد.

وی ادامه داد: همکاری با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، فرصت مناسبی برای معرفی دستاوردهای فرهنگی، علمی و هنری اصفهان است و زمینه را برای حضور مؤثرتر استان در عرصه رویدادهای بین‌المللی فراهم می‌کند.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: این تفاهم‌نامه، دروازه‌ای به‌سوی دیپلماسی فرهنگی نوین است؛ دیپلماسی‌ای که به جای اتکا به گفتار رسمی، بر قدرت نرم فرهنگ، هنر و روابط مردمی تکیه دارد و می‌تواند نقشی پایدار در گسترش روابط ملت‌ها ایفا کند.

به گزارش ایرنا، هیأت فرهنگی کشور کویت به سرپرستی سید ابراهیم البلغی، تاجر و نیکوکار کویتی، شامگاه یکشنبه ۱۸ آبان ماه در تالار اشرف استانداری اصفهان با مهدی جمالی‌نژاد دیدار کرد.

در این دیدار که با حضور غلامعلی حدادعادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، و حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد، ۲ طرف بر گسترش همکاری‌های فرهنگی میان اصفهان و کشورهای اسلامی تأکید کردند.