شناسهٔ خبر: 75718537 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

مجسمه والرین در ورودی تهران نصب می‌شود

برنا - گروه اجتماعی؛ مجسمه والرین با پیام مقاومت، ایستادگی در میدان انقلاب تهران رونمایی شد و مقرر شده است که این مجسمه فاخر در یکی از ورودی‌های تهران نصب شود. برنا - گروه اجتماعی؛ مجسمه والرین با پیام مقاومت، ایستادگی در میدان انقلاب تهران رونمایی شد و مقرر شده است که این مجسمه فاخر در یکی از ورودی‌های تهران نصب شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا، میدان انقلاب اسلامی شامگاه جمعه پذیرای جمع کثیری از مردم تهران بود که خود را برای مراسم رونمایی از مجسمه زانو زنندگان برابر ایران به این میدان رسانده بودند وعلیرضا شهردار پایتخت، داوود گودرزی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران، حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران، عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران، محمد باقر اعلمی سرپرست سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، مهدی مذهبی مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران، برخی هنرمندان و جمعی از مردم شریف پایتخت دراین مراسم حضور داشتند. 

مجسمه زانو زدن والرین، امپراتور روم مقابل شاپور یکم شاه ساسانی اشاره به شکست روم در نبرد موسوم به ادسا دارد. شاپور اول به افتخار پیروزی بر روم دستور تراشیدن پیکره‌ای عظیم را در دل کوه رحمت در نقش رستم و تنگ چوگان داد که وی را پیروزمندانه نشسته بر اسب نشان می دهد و امپراتور روم در مقابل وی زانو زده است.

شهردار تهران در این مراسم با بیان اینکه آنها نمی‌توانند چشم طمع به ایران اسلامی داشته باشند، گفت: مجسمه والرین و برگزاری این مراسم باشکوه پیامی از مقاومت، ایستادگی و برجسته‌سازی از نقاطی از تاریخ است که بزرگان ما با قدرت و نجابت خود دشمنیان را از ایران دور کردند.

علیرضا زاکانی اظهار کرد: ایران سرزمین کهن و عزیز ما است و ایران دلیران امروز در برابر آمریکا و ایادی آن که به دنبال تجزیه ایران هستند، ایستاده است. همانطور که در جنگ ۱۲ روزه ایرانیان نشان دادند که دشمنان هیچ غلطی نتواستند بکنند و به اهداف خود نرسیدند و شکست خوردند.


وی با اشاره به پیام حضور پرشور مردم در این مراسم، خاطرنشان کرد: ملت رشید ایران ۱۳ عنصر مقاومت و اسطوره‌های تاریخی خود را به رخ می‌کشند و مجسمه زانو زدن والرین در برابر شاپور پادشاه ایران پیام‌آور این است که آمریکا و ترامپ که چشم طمع به این خاک دارند، بدانند هیچ راهی جز شکست ندارند.

زاکانی با اعلام اینکه آنها نمی‌توانند چشم طمع به ایران اسلامی داشته باشند، تاکید کرد: مجسمه والرین و برگزاری این مراسم باشکوه پیامی از مقاومت، ایستادگی و برجسته‌سازی از نقاطی از تاریخ است که بزرگان ما با قدرت و نجابت خود دشمنی‌ها را از ایران دور کردند.

سخنگوی شهرداری تهران نیز گفت: مجسمه والرین در آینده در مکانی نصب خواهد شد تا مقامات ارشد کشورهای مختلف که وارد تهران می‌شوند، اولین یادآوری تاریخ برای آنها این باشد که در برابر مردم ایران از دیرباز زانو زده شده است.

عبدالمطهر محمدخانی اظهار کرد: در مجموعه شهرداری تهران از لحظه آغاز جنگ ۱۲ روزه قراری در حوزه های فرهنگی و هنری داشتیم که تمام تلاش خود را به کار بگیریم که هم قدردان خون شهدای این جنگ باشیم و هم پاسداشت مجاهدت‌ها را داشته باشیم.

وی افزود: در همین راستا رویدادهای مختلفی برگزار کردیم که سازمان زیباسازی نیز کار ویژه‌ای انجام داد و توجه به آثار شاخص تاریخی با محوریت شجاعت و فداکاری مورد توجه این سازمان قرار گرفت.

وی همچنین تصریح کرد: یکی از این رویدادها برگزاری رویداد رونمایی از مجسمه زانو زدن پادشاه رومی برابر پادشاه ایران است که موقتاً در میدان انقلاب در دید عموم است و در آینده در ورودی شهر نصب خواهد شد تا مقامات ارشد کشورهای مختلف که وارد تهران می‌شوند، اولین یادآوری تاریخ برای آنها این باشد که در برابر مردم ایران از دیرباز زانو زده شده است.

 انتهای پیام/