شناسهٔ خبر: 75674615 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: سازمان بهزیستی | لینک خبر

برگزاری کارگاه آموزشی به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در مهاباد

به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، کارگاه آموزشی با عنوان «آگاهانه کلیک کنیم و سواد رسانه‌ای» با هدف ارتقای آگاهی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مرتبط با فضای مجازی، در دبیرستان دخترانه متوسطه دوم شهرستان مهاباد برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی بهزیستی مهاباد؛
این برنامه با همکاری اداره بهزیستی مهاباد و مشارکت اورژانس اجتماعی برگزار گردید و جمعی از مربیان، معلمان، دانش‌آموزان و کارشناسان حوزه اجتماعی در آن حضور داشتند.
در ابتدای کارگاه، کارشناس اورژانس اجتماعی ضمن تبریک هفته پدافند غیرعامل، با اشاره به ضرورت توجه نهادهای آموزشی به مقوله سواد رسانه‌ای گفت:در عصر دیجیتال، مهارت استفاده آگاهانه از رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی از ضروری‌ترین مهارت‌های زندگی است و خانواده‌ها و مدارس باید نقش فعالی در آموزش این مهارت‌ها به نوجوانان ایفا کنند.
در ادامه، موضوعاتی چون انواع تهدیدهای فضای مجازی، فریب‌های اینترنتی، حریم خصوصی، امنیت اطلاعات شخصی، اثرات روانی استفاده بی‌رویه از شبکه‌های اجتماعی، و شیوه‌های گفت‌وگو و نظارت سالم والدین بر رفتار آنلاین فرزندان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
کارشناس اورژانس اجتماعی با ارائه مثال‌های کاربردی، به دانش‌آموزان آموزش دادند که چگونه در مواجهه با پیام‌ها و محتوای ناشناس، «آگاهانه کلیک کنند» و از به‌اشتراک‌گذاری اطلاعات شخصی یا پذیرش درخواست‌های مشکوک خودداری نمایند.
همچنین در بخش دیگری از برنامه، خدمات خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳ معرفی شد و بر نقش این مرکز در ارائه مشاوره، مداخله در بحران و حمایت از افراد در معرض آسیب تأکید گردید.به گفته کارشناس اورژانس اجتماعی، آگاهی از این خدمات و اطلاع‌رسانی به‌موقع می‌تواند از بروز بسیاری از آسیب‌های فردی و خانوادگی جلوگیری کند.
در پایان کارگاه، شرکت‌کنندگان ضمن قدردانی از اداره بهزیستی و اورژانس اجتماعی، خواستار تداوم چنین برنامه‌هایی در مدارس شدند تا زمینه افزایش سواد رسانه‌ای در میان دانش‌آموزان و خانواده‌ها بیش از پیش فراهم شود.
این کارگاه در فضایی صمیمی و آموزشی برگزار شد و با پرسش و پاسخ بین دانش‌آموزان و کارشناسان اورژانس اجتماعی به کار خود پایان داد.