به گزارش رکنا، طرز تهیه غذای جنوبی مخصوص استان خوزستان را در ادامه فرا می گیرید.
مرغ ترجیحا ران رو با یه دونه پیاز کمی آبپز می کنم و کف روش رو می گیرم.
بهش نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران و یه دونه لیمو عمانی اضافه می کنم.
بعد از پخت مرغ رو جدا می کنم؛ تو آب مرغ رشته سوپ و جو پرک شده و جعفری اضافه می کنم.
پیاز رو تفت میدم و زردچوبه و دارچین می زنم و کشمش اضافه می کنم و تفت میدم.
هویج خلالی که کمی آبپز شده و سیب زمینی و مرغ ها رو سرخ می کنم.
امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.