شناسهٔ خبر: 75657190 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

در راستای ارتقای توان علمی و مهارتی دانشجویان شاهد و ایثارگر؛

ارائه آموزش زبان انگلیسی به دانشجویان شاهد و ایثارگر

سرپرست اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان از برگزاری دومین دوره آموزشی زبان انگلیسی در ۳۰ جلسه به صورت آنلاین و رایگان ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر آقامیری، سرپرست اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان با اشاره به برگزاری موفق نخستین دوره آموزش زبان انگلیسی در دانشگاه تربیت مدرس و استقبال دانشجویان، گفت: با حمایت دکتر حبیبا، رئیس سازمان امور دانشجویان و در راستای ارتقای توان علمی و مهارتی دانشجویان شاهد و ایثارگر، دومین دوره آموزشی زبان انگلیسی به همت اداره کل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان و همکاری دانشگاه خوارزمی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این دوره آموزشی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر است، اظهار کرد: دومین دوره آموزشی صفر تا صد زبان انگلیسی در ۳۰ جلسه به صورت آنلاین و رایگان برگزار خواهد شد.

سرپرست اداره کل  امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان  افزود: دانشجویان با شرکت در این دوره آموزشی آمادگی لازم برای شرکت در آزمون‌های رسمی داخلی مانند MSRT TOLLIMO و زبان کنکور ارشد و دکتری را خواهند یافت.

دکتر آقامیری تصریح کرد: مهلت ثبت نام در این دوره آموزشی تا ۲۰ آبان ماه خواهد بود و دوره آموزشی از ۲۸ آبان ماه آغاز خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم تداوم این دوره‌ها به رشد علمی و توانمندسازی هرچه بیشتر دانشجویان منجر شود.

انتهای پیام