به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ به نظر من به تعداد آشپزهای دنیا روشهای پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ میکند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، میتواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزهتر هم باشد.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه مرغ دوغی خوشمزه با زعفران و کره
آموزش آشپزی / طرز تهیه کتلت مرغ در فر ؛ سالم و خوشمزه + عکس مراحل
اگر از درست کردن مرغهای تکراری خسته شدهاید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون میخواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن شگفتزده خواهید شد. مرغ مراکشی غذایی اصیل و سنتی از شمال آفریقا است که ترکیبی رویایی و خوشمزه از ادویههای تند و معطر با سسی از فلفل است. اگر دوستدار طعمهای جدید و مهیج هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرغ مراکشی خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه مرغ مراکشی
ران مرغ: ۳ عدد
سیر: ۴ حبه
پیاز: ۲ عدد
زیتون بدون هسته: یک سوم پیمانه
گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
ادویه برای مرینت مرغ
پودر زیره: نصف قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب شده: ۱ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری
رزدچوبه: نصف قاشق چایخوری
فلفل چیلی: یک سوم قاشق چایخوری
هل آسیاب شده: ۱ عدد
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
لیمو شور خرد شده: ۱ عدد
مواد لازم برای درست کردن سس هریسه
فلفل کاپی تند یا شیرین: ۱ عدد
فلفل دلمهای قرمز کوچک: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا دودی: ۱ قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
سرکه: ۱ قاشق غذاخوری
پودر زیره: یک سوم قاشق چایخوری
طرز تهیه مرغ مراکشی

برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا باید مواد مرینت را آماده کرد.
برای درست کردن سس هریسه ابتدا فلفل دلمهای را کبابی کنید و داخل دستگاه غذاساز بیندازید.
فلفل کاپی، سیر، پودر پاپریکا دودی، نمک و روغن زیتون را هم به آن اضافه کنید و یک دقیقه دستگاه را بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.
در آخر سرکه را اضافه کنید. حالا پیاز و سیر را به صورت خیلی ریز و نگینی خرد یا رنده کنید و داخل کاسه بریزید.
ادویههای مخصوص مرینت را همراه با یک قاشق جعفری و یک قاشق گشنیز خرد شده، کمی روغن زیتون، لیمو شور خرد شده و دو قاشق غذاخوری سس هریسه را به پیاز و سیر اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید.
حالا رانهای مرغ را داخل این مواد قرار بدهید و هر دو طرفش را آغشته کنید.
درب ظرف را ببندید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ مزهدار شود.
در مرحله بعد ۱ عدد پیاز را خرد کنید و همراه با کمی روغن زیتون داخل ماهی تابه مناسب بریزید.
بعد از اینکه پیاز کمی سبک شد، مرغهای مرینت شده را همراه با مواد مرینت داخل ماهی تابه قرار بدهید و هر دو طرف مرغ را با پیاز کمی تفت بدهید.
حالا دو لیوان آب جوش اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا مرغ کم کم بپزد و غلیظ شود.
۱۵ دقیقه آخر پخت، زیتونهای بدون هسته را همراه با باقیمانده جعفری و گشنیز خرد شده به مرغ اضافه کنید و دوباره درب ماهی تابه را ببندید.
در این مرحله مرغ خوشمزه مراکشی ما آماده سرو است که میتوانید آن را همراه با نان یا برنج سرو کنید، نوش جان.
انتهای پیام/