شناسهٔ خبر: 75638559 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

با طراحی هاله قربانی؛

پوستر بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون منتشر شد

پوستر بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با طراحی و تصویرگری هاله قربانی منتشر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل کانون، هاله قربانی، تصویرگر کتاب‌های کودک و نوجوان که طراحی پوستر بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون را انجام داده است، اظهار کرد: سعی کردم با توجه به شعار این دوره از جشنواره یعنی «جهان، با قصه کودکان را ببین»، پوستر آن را طراحی کنم و به‌نوعی جهان و بچه‌های مختلف و رؤیا پردازی‌های آن‌ها را هم مدنظر قرار دهم.

وی افزود: بچه‌ها در طول روز مشغول بازی، درس و مدرسه هستند، اما در شب رویاپردازی می‌کنند، کتاب می‌خوانند یا برایشان قصه می‌گویند. برای همین در طراحی پوستر از شب الهام گرفتم. سعی کردم بین عناصری که استفاده می‌کنم یک نوع هماهنگی وجود داشته باشد.

طراح پوستر این دوره از جشنواره، اصفهان را یکی از عناصر پوستر بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی دانست و گفت: با توجه به این‌که جشنواره قصه‌گویی سال جاری در اصفهان برگزار می‌شود از بناهای مهم اصفهان همچون پل‌خواجو و عالی‌قاپو در پوستر استفاده کردم.

قربانی با بیان این‌که به سه داستان معروف شازده کوچولو، قالیچه پرنده و لاک‌پشت پرنده در پوستر بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی اشاره شده است، افزود: از قصه‌هایی استفاده کردم که هم برای بچه‌های قدیم جذاب باشد و هم برای کودکان و نوجوانان امروز تازگی داشته باشد.

وی کهکشان و بازی چوگان را دیگر عناصر پوستر بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی دانست و گفت: در پوستر، یک ستاره توسط چوگان جابه‌جا می‌شود، زیرا در نظر داشتم هماهنگی با جهان قصه در نظر گرفته شود. کهکشان هم نماد وسعت رویاپردازی بچه‌هاست.

این طراح با بیان این‌که طراحی پوستر بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی یک هفته زمان برد، عنوان کرد: با کانون پرورش فکری به‌عنوان سفارش‌دهنده کار هم‌نظر و هماهنگ بودم و کار خوب پیش رفت.

قربانی با اشاره به این‌که تصویرگر کتاب‌های کودک و نوجوان هستم و همیشه از کار برای بچه‌ها لذت می‌برم، بیان کرد: در زمانی که برای بچه‌ها کار می‌کنم از لحاظ روحی تغذیه می‌شوم، ضمن این‌که یک یادآوری به بچگی خودم زده می‌شود و انرژی خاصی می‌گیرم.

هاله قربانی، تصویرگر کتاب‌های کودک و نوجوان از سال ۱۳۹۲ به‌طور پیوسته کار تصویرگری کتاب‌های کودک و نوجوان و آموزش نقاشی به بچه‌ها را آغاز و تاکنون حدود ۴۵ کتاب را تصویرگری کرده است.

بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «جهان، با قصه کودکان را ببین» بهمن ۱۴۰۴ در اصفهان برگزار خواهد شد.

پوستر بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون منتشر شد