شناسهٔ خبر: 75618424 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

افتتاح ۱۰ پروژه شاخص شهرداری درچه با ۲۴۲۰ میلیارد ریال اعتبار

اصفهان - ایرنا - ۱۰ پروژه شاخص در حوزه‌های مختلف عمرانی، خدماتی و فرهنگی با در شهر درچه اصفهان و با حضور استاندار به بهره‌برداری رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال اجرایی شده و خدمات گسترده‌ای را در حوزه‌های محیط زیست، حمل و نقل، انرژی‌های پاک، فضای سبز و فرهنگ شهری به شهروندان ارائه می‌دهد.

احداث تصفیه خانه فاضلاب خام‌شهری در جهت ارتقای سطح بهداشت و محیط زیست، شبکه آبیاری فضای سبز شهری در حیطه مدیریت بهینه مصرف آب، افتتاح فاز نخست خیابان شهید سید حسن نصرالله در جهت تسهیل در تردد و حمل و نقل و افتتاح بوستان بزرگ غدیر به منظور افزایش سرانه فضای سبز و ارتقای کیفیت زندگی از جمله پروژه‌های افتتاح شده امروز است.

همچنین نهضت آسفالت شهری، پارک سوار شهری، پارک گل نرگس، احداث پنل خورشیدی ۲۵ کیلوواتی امروز افتتاح و فاز دوم خیابان شهید سیدحسن نصر الله نیز کلنگ‌زنی شد.

افتتاح ۱۰ پروژه شاخص شهرداری درچه با ۲۴۲۰ میلیارد ریال اعتبار

پروژه‌های عمرانی در شهر درچه، نویدبخش امیدآفرینی در شهرستان خمینی شهر است

نماینده مردم شهرستان خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهرهایی مانند درچه به دلیل محدودیت‌های ارتفاعی و توسعه ارضی، با کاهش درآمد شهرداری مواجه هستند، این مساله را عامل تنزل شدید درآمد شهرداری‌ها دانست.

حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی افزایش مالیات بر ارزش افزوده (از سه به چهار درصد) که بخشی از آن به شهرداری‌ها اختصاص می‌یابد را قوت قلبی برای شهرداری‌ها برشمرد.

نماینده خمینی شهر از پیگیری ویژه استاندار و مدیرکل امور شهری برای وصول و توزیع عوارض آلایندگی خبر داد و ابراز امیدواری کرد: بدهکاری سه سال اخیر شهرداری از این محل واریز تا زمینه‌ساز توسعه‌های بیشتر شود.

وی، تأکید کرد: با پیگیری‌های انجام شده، سهم شهر درچه از مالیات ارزش افزوده و عوارض آلایندگی بر اساس سرانه جمعیت به شکل وافر و بهتر تخصیص پیدا کرده است.

نقدعلی با اشاره به افتتاح پروژه‌های اخیر، این اقدامات را مصداق تحقق تأکید مقام معظم رهبری بر امیدآفرینی دانست.

افتتاح ۱۰ پروژه شاخص شهرداری درچه با ۲۴۲۰ میلیارد ریال اعتبار

شهردار درچه: محدودیت‌های شهری را به فرصت تبدیل کردیم

شهردار درچه نیز در این آیین با اشاره به افتتاح ۱۰ پروژه شاخص شهری از جمله سامانه یکپارچه تصفیه فاضلاب بهداشتی با ظرفیت ۲ هزار متر مکعب در شبانه‌روز گفت: علی‌رغم محدودیت‌های جدی جغرافیایی و نبود زمین دولتی، با تلاش همکاران و حمایت مسوولان، این تهدیدها به فرصت تبدیل شده و پروژه‌ها با صرفه‌جویی و مدیریت هزینه، ارزان‌تر از پروژه‌های مشابه به اتمام رسیده‌اند.

سید محسن تجویدی تأکید کرد: تصفیه فاضلاب به منظور بازیافت آب و تولید خروجی با کیفیت مطابق استاندارد سازمان حفاظت محیط زیست کشور برای مصارف آبیاری کشاورزی و فضای سبز است.

وی وجود خطوط اصلی گاز، آب و نفت، رودخانه و کانال‌های آب فراوان را از جمله محدودیت‌های جدی بر سر راه اقدامات عمرانی دانست.

شهردار درچه همچنین از اجرای هشت پروژه دیگر خبر داد که یکی از آن‌ها ورزشگاه شهدای روحانی با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.

به گفته استاندار اصفهان تا پایان سال جاری، بیش از یک هزار پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۷۰ هزار میلیارد ریال (۲۷ همت) در استان افتتاح می‌شود.

درچه از توابع بخش مرکزی شهرستان خمینی‌شهر در استان اصفهان و در کنار منطقه ۱۳ اصفهان و ۸ کیلومتری از مرکز شهر اصفهان قرار دارد. شهر درچه در کنار شهر ابریشم، کوه آتشگاه و ساحل زاینده رود قرار دارد.