شناسهٔ خبر: 75597942 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

نماینده ولی‌فقیه در لرستان:

اظهارات نسنجیده مسئولان اسبق کشور ضربه به منافع ملی است

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان گفت: وقتی دبیر شورای‌عالی امنیت ملی در مدت کوتاهی دو بار به مسکو سفر و پیام رهبری را منتقل می‌کند، سخنان نسنجیده مسئولان اسبق جایگاهی ندارد و این‌گونه اظهارات به منافع ملی ضربه می‌زند

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی، امروز_ جمعه نهم آبان_ در خطبه‌های این هفته نمازجمعه ضمن توصیه همگان به رعایت تقوای الهی و با اشاره به ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، اظهار کرد: از دامان حضرت فاطمه زهرا (س) یازده گوهر پاک پدید آمده‌اند؛ از امام حسن مجتبی (ع) تا حضرت ولی‌عصر (عج). ایشان را «زهرا» لقب دادند، چراکه خداوند فرمود: «من فاطمه را از نور عظمت خود آفریدم.»

وی افزود: حضرت زهرا (س) مظهر نور الهی و عظمت پروردگار است و بانویی است که انسان‌هایی را پرورش داد که نورشان از زمین تا افلاک برکشیده است. تکریم شخصیت حضرت صدیقه طاهره (س) از سوی پیامبر اعظم (ص)، امیرالمؤمنین (ع) و یازده امام معصوم، بیانگر جایگاه بی‌بدیل آن بانوی بزرگوار است. تمامی علوم، عرفان و معنویت ائمه اطهار (ع) از چشمه جوشان علم و معرفت حضرت فاطمه زهرا (س) سرچشمه گرفته است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تأکید بر لزوم حفظ حرمت ایام شهادت آن حضرت، گفت: اصناف، بازاریان و مسئولان اماکن تفریحی و گردشگری باید در شب و روز شهادت حضرت زهرا (س) شئون مذهبی را رعایت کنند.

وی با اشاره به رویدادهای تاریخی ۱۳ آبان بیان کرد: این روز یادآور سه واقعه بزرگ است؛ تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه در سال ۱۳۴۳، شهادت دانش‌آموزان انقلابی در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸ که به‌عنوان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» نام‌گذاری شد.

شاهرخی افزود: امروز به‌واسطه روشنگری و دفاع جمهوری اسلامی ایران از مظلومان جهان، آمریکا، رژیم صهیونیستی و حامیان آنان به‌عنوان محور شرارت و منفورترین دولت‌ها شناخته می‌شوند. حضور گسترده مردم به‌ویژه نوجوانان و جوانان در راهپیمایی ۱۳ آبان نشانه استواری ملت ایران در مسیر آرمان‌های انقلاب است.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان تصریح کرد: ملت ایران با حضور آگاهانه خود نشان می‌دهد که همچنان بر ارزش‌های اسلامی و انقلابی پایبند است و جنایات آمریکا علیه ملت‌های آزادی‌خواه را فراموش نخواهد کرد. شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر استکبار» همچنان اصیل‌ترین فریاد ملت ایران در برابر ظلم و سلطه است.

ضرورت پاسداشت فرهنگ عمومی و پرهیز از رسوم غلط

وی با اشاره به روز ۱۴ آبان، روز فرهنگ عمومی، اظهار داشت: فرهنگ عمومی بخش مشترک فرهنگ یک ملت است که مجموعه‌ای از ارزش‌ها، باورها، عقاید، رسوم و هنجارها را دربرمی‌گیرد. شخصیت اجتماعی هر جامعه در فرهنگ عمومی آن نمایان می‌شود.

شاهرخی با انتقاد از ورود برخی رسوم نادرست به فرهنگ جامعه گفت: تیراندازی در مراسم شادی که گاه منجر به جان‌باختن افراد می‌شود، از جمله رسوم غلطی است که باید ریشه‌کن شود. نباید اجازه داد چنین رفتارهایی به فرهنگ ملت و اقوام ایرانی راه یابد.

امام جمعه خرم‌آباد خاطرنشان کرد: فرهنگ عمومی در تمام سطوح جامعه تأثیرگذار است؛ از وقت‌شناسی و وجدان کاری گرفته تا احترام به بزرگان و مهمان‌نوازی. همه باید در جهت تقویت این ارزش‌های اصیل ایرانی و اسلامی بکوشند.

احتکار و گرانی، ابزار جنگ ترکیبی دشمن

وی با اشاره به اقدامات دستگاه قضائی استان در مقابله با احتکار و گران‌فروشی گفت: دادگستری لرستان به‌صورت دقیق روند تولید، توزیع و فروش کالاها را رصد می‌کند تا کسی فرصت احتکار یا گران‌فروشی نداشته باشد.

شاهرخی بیان کرد: امروز احتکار و گرانی‌های غیرمنطقی، تنها برای سودجویی نیست بلکه بخشی از جنگ ترکیبی دشمن علیه ملت ایران به شمار می‌رود. اگر در خانه یا محیط خود کسی را می‌شناسید که چنین رفتاری دارد، او را آگاه و متذکر کنید که در مسیر دشمن گام برمی‌دارد. با محتکران و گران‌فروشان عمده باید قاطعانه و بدون اغماض برخورد شود.

سخنان نسنجیده و آسیب به منافع ملی

امام جمعه خرم‌آباد با اشاره به ضرورت تقویت بنیان‌های اقتدار ملی گفت: ایران قوی بر چهار پایه استوار است؛ اقتصاد توانمند، نیروهای مسلح مقتدر، استقلال سیاسی و هویت فرهنگی و دینی.

وی اظهار داشت: زمانی اقتصاد ایران قدرتمند خواهد شد که علاوه بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی، روابط تجاری خود را با کشورهای بزرگ و مستقل مانند چین و روسیه گسترش دهد. همکاری راهبردی ایران با این کشورها در عرصه‌های اقتصادی، سیاسی و فناورانه می‌تواند تحریم‌های ظالمانه آمریکا را بی‌اثر کند.

حجت‌الاسلام شاهرخی با اشاره به سفرهای اخیر دبیر شورای عالی امنیت ملی به مسکو و انتقال پیام مقام معظم رهبری افزود: در چنین شرایطی بیان سخنان نسنجیده از سوی برخی چهره‌های سیاسی و مسئولان سابق، آسیب جدی به منافع ملی وارد می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان بیان کرد: دولت‌های یازدهم و دوازدهم، سال‌ها کشور را در انتظار وعده‌های توخالی غرب نگه داشتند و از فرصت همکاری با دیگر کشورها غفلت کردند. امروز باید از تجربه گذشته درس گرفت و با سخنان و تحلیل‌های سنجیده، مردم را نسبت به واقعیت‌ها آگاه ساخت و میان سخنان منطقی و نسنجیده تمایز قائل شد.