شناسهٔ خبر: 7559748 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مدير شبکه المسيره: عربستان و متحدانش از عمليات مأرب درس عبرت نگرفته‌اند

صاحب‌خبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/06/15
00:36:12.09
مدیر شبکه المسیره یمن تاکید کرد حملات شدید هوایی عربستان سعودی و متحدانش به یمن نشان می دهد آنها از عملیات مأرب درس عبرت نگرفته اند.
ابراهیم الدلیمی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی المنار، درباره پیامدهای حمله موفقیت آمیز ارتش یمن به پایگاه صافر در استان مأرب گفت: حمله موشکی ارتش یمن به تجمع نیروهای متجاوز چند کشور، نتیجه گزارش های دقیق اطلاعاتی بود. این موشک به لطف خدا با دقت بالا به هدف تعیین شده اصابت کرد. دو هدف اصلی از این حملات متوقف کردن تجاوز به ملت یمن و پایان دادن به محاصره ظالمانه کشور است که مانع از رسیدن مواد غذایی و فرآورده های نفتی به یمن می شود. حتی مجروحان یمنی هم نمی توانند برای درمان به خارج کشور بروند. این موشک ضربه ای به دشمن بود تا در محاسبات خود تجدید نظر کند. ما بارها تاکید کرده ایم یمن گورستان متجاوزان خواهد بود. دشمنان با ورود به خاک یمن، مرتکب اشتباه حماقت آمیزی می شوند. این حملات سرآغاز حملات اصلی ارتش یمن به متجاوزان خواهد بود. بدون شک امارات، عربستان سعودی و بحرین آمار واقعی تلفات خود را اعلام نکردند، به ویژه که این سه کشور حاضر به اعلام آمار مجروحان خود نشدند که این مسئله بی سابقه است. امیدواریم متجاوزان پس از این حملات در سیاست های خود بازنگری کنند.
الدلیمی افزود: ادامه حملات هوایی به غیر نظامیان در صنعا و صعده یمن نشان می دهد متجاوزان درس عبرت نگرفته اند و می خواهند کینه های خود را با انتقام گرفتن از غیر نظامیان آرام کنند. ما از دیشب شاهد حملات هوایی وحشیانه و جنون آمیزی به یمن هستیم. ارتش یمن و کمیته های مردمی فقط به اهداف نظامی حمله می کنند، در حالی که متجاوزان به کشتارها و جنایت ها در یمن ادامه می دهند. تفاوت ما با متجاوزان در همین مسئله است. ارتش یمن تعداد زیادی از موشک های توچکا را در اختیار دارد. عملیات اصلی علیه متجاوزان هنوز آغاز نشده است. ما معتقدیم این تجاوزگری فقط از طرف عربستان نیست، بلکه سعودی- صهیونیستی و آمریکایی است. آنچه امروز در یمن رخ می دهد به نفع این سه طرف است. به ویژه که ملت یمن همواره حامی آرمان فلسطین است. حملات هوایی متجاوزان نتیجه ای نداشته است. ارتش و کمیته های مردمی یمن علاوه بر حملات مرزی به پاکسازی دو استان مأرب و تعز ادامه می دهند. استان های جنوبی یمن پس از خروج نیروهای مسلح از ناامنی رنج می برند.
وی خاطر نشان کرد: بدون شک شلیک موشک توچکا باعث تقویت موضع مذاکره کنندگان سیاسی برای پایان دادن به جنگ در یمن خواهد شد. آمریکاییها تصمیم گیرنده اصلی درباره صلح یا جنگ در یمن هستند. عربستان فقط یک مهره بازی شطرنج آمریکاست. منظور عربستان و آمریکا از پایان دادن به رنج ملت یمن، کشتن مردم است تا رنج آنها هم تمام شود. هرگز با قتل غیر نظامیان، کودکان و زنان و تخریب زیرساخت ها و خانه های مردم نمی توان صلح برقرار کرد. آمریکاییها همکاری اطلاعاتی با عربستان در جنگ یمن دارند و مسئولیت دادن کمک لجستیکی به سعودیها و سوختگیری جنگنده های آنها را بر عهده دارند. دشمن اصلی ما آمریکاست. شاید ما مشکلات تاریخی و مرزی با عربستان داشته باشیم، اما مشکلی با امارات نداشته ایم که نظامیان خود را به یمن اعزام کرده است. این مسئله نشان می دهد تصمیم گیرنده اصلی در این تجاوز آمریکاست. فرمانده نیروهای اماراتی در یمن گفته بود که برای جنگیدن با «مجوس ها» به یمن آمده است. حمله مأرب در واقع توطئه برنامه ریزی برای حمله به صنعا را ناکام گذاشت. تعداد زیاد نظامیان خارجی در پایگاه صافر برای برنامه ریزی حمله به صنعا بود که موشک توچکا این طرح را در نطفه خفه کرد. البته متجاوزان طرح خود برای حمله به صنعا را کنار نخواهند گذاشت. همه تلفات حمله به پایگاه صافر از متجاوزان خارجی بود که این مسئله نشان می دهد آنها به مزدوران خود در یمن هم اعتماد ندارند و اجازه نداده بودند این مزدوران وارد پایگاه صافر شوند.
00:45:34.01