شناسهٔ خبر: 75587799 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: سازمان بهزیستی | لینک خبر

رئیس سازمان بهزیستی در نشست با فرماندار کوثر

خدمات بهزیستی از بدو تولد تا سالمندی ادامه دارد

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: این نهاد مردمی در ۱۷۰ حوزه مأموریت دارد و از نوزاد تازه‌متولد تا سالمند ۱۰۰ ساله، خدمات متنوعی از جمله غربالگری سلامت، بینایی و شنوایی ارائه می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل، سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی در نشست با فرماندار کوثر و نماینده خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی در شهر گیوی، اظهار کرد: اجرای خوب طرح سی.بی.آر در سطح استان اردبیل به ویژه روستاها رضایتمندی مناسبی را به همراه داشت و ما مصمم به اجرای دقیق قانون جامع حمایت از معلولان هستیم.

وی افزود: این نهاد مردمی در ۱۷۰ حوزه مأموریت و فعالیت‌های خود را انجام می‌دهد و از نوزاد تازه به دنیا آمده تا پیرمرد ۹۰ و ۱۰۰ ساله می‌توانند از خدمات بهزیستی در قالب غربالگری‌های سلامت، بینایی، شنوایی و سایر حوزه‌ها بهره‌مند شوند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: همکاران ما به رغم سختی کار در حوزه‌های مختلف سعی دارند تا بهترین خدمات را ارائه کنند و ما در ۲ روزی که از مجموعه‌های خدماتی بهزیستی در شهرستان‌ها داشتیم، شاهد تلاش محموعه بهزیستی استان در ارائه بهتر خدمات و نشان دادن کارآمدی مجموعه در مسیر خدمت‌رسانی مطلوب و مناسب بوده است.

حسینی گفت: برای پشت نوبتی‌های بهزیستی استان نیز برنامه‌ریزی‌ها انجام شده تا به سرعت این پشت نوبتی‌ها را نیز به صفر برسانیم.

وی از احداث ۱۹۴ واحد مسکن برای معلولان و جامعه هدف بهزیستی استان خبر داد و خاطرنشان کرد: قرار است ۱۴۵ واحد نیز در تعهد جدید احداث و تحویل متقاضیان شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور به افتتاح ۷۲ واحد مسکن معلولان در سطح استان اشاره کرد و ادامه داد: تسهیلات بلاعوض پرداختی بهزیستی به جامعه هدف از ۲۰۰ میلیون تومان به ۳۰۰ میلیون تومان و در برخی از موارد استثنایی به ۵۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

حسینی اضافه کرد: ۱۳ برنامه تحولی جز رویکردها و برنامه‌ریزی‌های اصلی سازمان بهزیستی است که تلاش خواهیم کرد تا با اجرای همه این برنامه‌ها، در مسیر توانمندسازی جامعه هدف گام‌های اساسی را برداریم.

وی پوشش بیمه رایگان تمام زنان سرپرست خانوار استان در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، پوشش تحصیلی و پرداخت کمک هزینه تحصیلی ۱۶ هزار دانشجو و دانش‌آموز، اجرای طرح سلام و راه اندازی پاتوق سالمندان به همراه برگزاری مسابقات محلی ورزشی را از رویکردهای اصلی و برنامه‌های اساسی بهزیستی در دوره تحولی اعلام کرد.

 رئیس سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: شهرستان خلخال و کوثر از شهرستان‌های مستعد برای اجرای طرح‌های مناسب توانمندسازی جامعه هدف و سالمندی است که تلاش خواهیم کرد با همکاری مسئولان این شهرستان و نماینده پرتلاش مردم خلخال و کوثر در مجلس، اهداف و برنامه‌ها را در این حوزه تحققی عینی ببخشیم.

پرداخت کمک بلاعوض ۳۰۰ میلیون تومانی برای مددجویان نیازمند کوثر

 طاهره رزاق‌پور مدیرکل بهزیستی استان اردبیل در این نشست اظهار کرد: با عنایت رئیس سازمان قرار شد برای ۲ نفر از مددجویان و معلولان تحت پوشش شهرستان کوثر ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض و ۴۰۰ میلیون تومان نیز تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شود تا زمینه برای خانه‌دار شدن این جامعه هدف فراهم آید.

وی افزود: در صورتی که مددجویان در شهرهای کوثر زمین مورد نیاز را به همراه بخشی از آورده داشته باشند، قرار شد منابع به میزان ۳۰۰ میلیون تومان به صورت بلاعوض برای این مددجویان پرداخت شود.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل از تأمین زمین برای ساخت مسکن در مناطق شهری و روستایی برای مددجویان و معلولان خبر داد و تصریح کرد: به صورت ویژه سازمان بهزیستی حمایت‌های لازم را با کمک مسئولان محلی در تکمیل و راه‌اندازی مساکن ملی انجام می‌دهد.

رزاق‌پور از نصب و راه‌اندازی پنل خورشیدی در محوطه اداره بهزیستی شهرستان کوثر خبر داد و گفت: قرار شد برای خرید تجهیزات و امکانات مورد نیاز کمک و مساعدت انجام شده و از قبل آن فرصت اشتغال مناسب برای مددجویان و افزایش درآمد رقم بخورد.

واگذاری پنل‌های خورشیدی برای اشتغال مددجویان


وحید کنعانی نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی در نشست رئیس سازمان بهزیستی با مدیران بهزیستی شهرستان کوثر، اظهار کرد: با ایجاد فرصت‌های اشتغال در ابعاد مختلف شرایط برای توانمندسازی جامعه هدف فراهم می‌آید و ما شرایط بهتری را در نظم‌بخشی به نظام اقتصادی گروه‌های آسیب‌پذیر در جامعه شاهد خواهیم بود.

وی افزود: در کنار ایجاد فرصت اشتغال و درآمد به نفع مددجویان، باید سقف تسهیلات پرداختی و منابع بلاعوض برای خانه‌دار شدن مددجویان و معلولان افزایش یابد که خوشحال هستیم سازمان بهزیستی رقم بلاعوض پرداختی را تا ۳۰۰ میلیون تومان و تسهیلات پرداختی قرض‌الحسنه را تا ۴۰۰ میلیون تومان افزایش داده است.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس حمایت‌های لازم را از جامعه هدف بهزیستی و کمیته امداد انجام می‌دهد تا به نوعی فقر در جامعه کاهش یافته و شرایط بهتر زندگی و افزایش رفاه گروه‌های آسیب‌پذیر مهیا شود.

کنعانی ضرورت توجه بیشتر به مناطق محروم و مددجویان روستایی را یادآور شد و گفت: ما ۴۰ درصد افزایش پرداخت مستمری مددجویان و معلولان را در مجلس مصوب کردیم و قطعا در بودجه سال آینده نیز همین رقم افزایش پرداختی مستمری ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: مجلس با رویکرد حمایتی سعی دارد تا با روش‌های مختلف از گروه‌های آسیب‌پذیر و دهک های اول تا سوم جامعه حمایت کند که پرداخت کالابرگ و افزایش یارانه‌ها نیز در همین راستا در دستور کار و برنامه‌های جدی دولت و مجلس قرار گرفته است.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی از حمایت‌ها و پشتیبانی‌های بهزیستی استان در رفع دغدغه‌ها و مشکلات جامعه هدف ساکن در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر قدردانی کرد و یادآور شد: مدیرکل بهزیستی استان پیگیری‌های جدی را در حوزه‌های مختلف انجام می‌دهد تا دغدغه و مشکلات گروه‌های مورد هدف برطرف شود.