شناسهٔ خبر: 75583769 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

واگذاری پنل‌های خورشیدی برای اشتغال مددجویان بهزیستی

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: سازمان بهزیستی باید از نصب و راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی با هدف ایجاد فرصت اشتغال و درآمدزایی به نفع مددجویان و معلولان بهزیستی در مناطق محروم حمایت‌های لازم را انجام دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، وحید کنعانی پیش از ظهر امروز در نشست رئیس سازمان بهزیستی با مدیران بهزیستی شهرستان کوثر، اظهار کرد: با ایجاد فرصت‌های اشتغال در ابعاد مختلف شرایط برای توانمندسازی جامعه هدف فراهم می‌آید و ما شرایط بهتری را در نظم‌بخشی به نظام اقتصادی گروه‌های آسیب‌پذیر در جامعه شاهد خواهیم بود.

وی افزود: در کنار ایجاد فرصت اشتغال و درآمد به نفع مددجویان، باید سقف تسهیلات پرداختی و منابع بلاعوض برای خانه‌دار شدن مددجویان و معلولان افزایش یابد که خوشحال هستیم سازمان بهزیستی رقم بلاعوض پرداختی را تا 300 میلیون تومان و تسهیلات پرداختی قرض‌الحسنه را تا 400 میلیون تومان افزایش داده است.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مجلس حمایت‌های لازم را از جامعه هدف بهزیستی و کمیته امداد انجام می‌دهد تا به نوعی فقر در جامعه کاهش یافته و شرایط بهتر زندگی و افزایش رفاه گروه‌های آسیب‌پذیر مهیا شود.

کنعانی ضرورت توجه بیشتر به مناطق محروم و مددجویان روستایی را یادآور شد و گفت: ما 40 درصد افزایش پرداخت مستمری مددجویان و معلولان را در مجلس مصوب کردیم و قطعا در بودجه سال آینده نیز همین رقم افزایش پرداختی مستمری ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: مجلس با رویکرد حمایتی سعی دارد تا با روش‌‌های مختلف از گروه‌های آسیب‌پذیر و دهک های اول تا سوم جامعه حمایت کند که پرداخت کالابرگ و افزایش یارانه‌‌ها نیز در همین راستا در دستور کار و برنامه‌های جدی دولت و مجلس قرار گرفته است.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی از حمایت‌ها و پشتیبانی‌های بهزیستی استان در رفع دغدغه‌ها و مشکلات جامعه هدف ساکن در مناطق روستایی و شهرهای زیر 20 هزار نفر قدردانی کرد و یادآور شد: مدیرکل بهزیستی استان پیگیری‌‌های جدی را در حوزه‌های مختلف انجام می‌دهد تا دغدغه و مشکلات گروه‌های مورد هدف برطرف شود.

انتهای پیام/131/