به گزارش ایرنا، دکتر فرهاد حبیبی، روز چهارشنبه در دومین همایش سراسری مدیران متناظر فرآورده های طبیعی،سنتی ،مکمل و شیر خشک در یزد افزود: این رویکرد با هدف تقویت تولید داخلی، تضمین ایمنی محصولات و افزایش اعتماد عمومی به نظام سلامت ایران دنبال میشود.
وی با اشاره به نقش کلیدی اداره کل فرآوردههای طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک، این مجموعه را یکی از بازوان اصلی تحقق سیاستهای کلان سلامت، خودکفایی تولید و تأمین عادلانه محصولات راهبردی کشور عنوان کرد.
این مسوول افزود: در شرایطی که گرایش مردم به سبک زندگی سالم و استفاده از فرآوردههای طبیعی و اصیل ایرانی بیش از گذشته افزایش یافته، مسئولیت سازمان غذا و دارو در مقام نهاد ناظر و راهبر سلامت جامعه دوچندان شده است.
وی اظهار کرد: این حوزه ارتباط مستقیمی با اقتصاد سلامت، فرهنگ تغذیه، طب سنتی و همچنین امنیت غذایی و دارویی کشور دارد و نقش تعیینکنندهای در سیاستگذاریهای کلان سلامت ایفا میکند.
حبیبی با بیان اینکه مأموریت این اداره کل در سه محور اصلی تعریف شده است، ادامه داد: ارتقای سلامت جامعه از طریق توسعه فرآوردههای طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک با اصالت و کیفیت بالا، تضمین دسترسی پایدار و عادلانه مردم به این محصولات با رعایت استانداردهای ملی و بینالمللی و ایجاد اعتماد عمومی نسبت به نظام تولید و نظارت داخلی از طریق پایبندی به اصول کیفیت و ایمنی از جمله این ماموریت هاست.
وی تأکید کرد: تحقق این اهداف تنها با نظارت هوشمندانه، حمایت از تولیدکنندگان شایسته و افزایش آگاهی عمومی امکانپذیر است و در سالهای اخیر گامهای مؤثری در این مسیر برداشته شده است.
دومین همایش سراسری مدیران متناظر فرآورده های طبیعی،سنتی ،مکمل و شیرخشک به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی یزد با حضور معاونت های غذا و داروی سراسر کشور در یزد آغاز بکار کرد.
این همایش ۲ روزه با هدف مرور دستاوردها، تبادل تجربیات، هم افزایی در اجرای برنامه های نظارتی و ارتقای کیفیت خدمات در حوزه فرآورده های طبیعی،سنتی، مکمل و شیرخشک برگزار می شود.
تجلیل از معاونت های برتر در حوزه فرآورده های طبیعی، سنتی ،مکمل و شیرخشک، ارائه دستاوردهای ویژه معاونت های غذا و داروی سراسر کشور در حوزه فرآورده های طبیعی،تازه های رگولاتوری فرآورده های طبیعی،سنتی،مکمل و شیرخشک از برنامه های این همایش است.