به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، عباس حاجی حسینی ضمن گرامیداشت روز ملی زعفران، اظهار کرد: از سطح هزار هکتاری زعفران استان حدود ۸۰ درصد آن بارور است و پیشبینی میشود سال جاری با توجه به برگزاری دورههای آموزشی در زمینه تغذیه این مزارع از هر هکتار مزارع بارور این محصول حدود شش کیلو کلاله خشک برداشت شود.
وی با اشاره به اینکه این گیاه کم آبخواه در فضای آزاد کشت شده و محصول فصل سرد سال است، افزود: شهرستانهای بهاباد، تفت و مهریز بیشترین سطح زیر کشت زعفران را به خود اختصاص دادند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: زعفران تولید شده در استان دارای عطر و طعم ویژه بوده و از نظر کیفیت، دارای مزیت نسبی و ممتاز است که حدود ۸۰ درصد آن با برندهای تجاری مختلف به کشورهای همجوار صادر میشود.
حاجی حسینی خاطرنشان کرد: صادرات مستقیم زعفران از استان یزد از برنامههای آینده و در دست اقدام سازمان است که به زودی محقق میشود.
به گزارش ایمنا، زعفران گیاه بسیار مفیدی بوده و دارای مزیتهای دارویی است که از فواید آن میتوان به کاهش قند خون، کاهش بیماریهای قلبی، بهبود حافظه در بزرگسالان، بهبود بینایی، کاهش وزن، بهبود روحیه و کاهش افسردگی اشاره کرد.