شناسهٔ خبر: 75536395 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

طالبان: مبارزه با مواد مخدر وظیفه شرعی ماست؛ ضررش برای افغان‌ها و منفعتش برای آمریکایی‌ها

رئیس دانشگاه هلمند با تأکید بر تعهد طالبان به مبارزه با مواد مخدر گفت: این اقدام نه یک تصمیم سیاسی، بلکه وظیفه‌ای شرعی است؛ چراکه ضرر آن دامنگیر مردم افغانستان شده و منافعش به جیب خارجی‌ها رفته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، در حالی‌که افغانستان طی سال‌های گذشته یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان مواد مخدر در جهان به شمار می‌رفت، دولت طالبان تلاش دارد با اجرای سیاست «افغانستان عاری از مواد مخدر»، ضمن قطع زنجیره قاچاق، تصویری تازه از نظم اجتماعی و دینی این کشور ارائه دهد.

 شیخ محمد شریف‌الله ابواحمد، رئیس دانشگاه هلمند، امروز در کنفرانس «افغانستان عاری از مواد مخدر» در ولایت هلمند، مبارزه با مواد مخدر را «یک وظیفه شرعی» توصیف کرد و گفت: نگاه ما به این مسئله سیاسی نیست، بلکه جلوگیری از گسترش مواد مخدر را وظیفه دینی و شرعی خود می‌دانیم.

وی با اشاره به آسیب‌های گسترده این پدیده برای جامعه افغانستان افزود: ضرر کشت و مصرف مواد مخدر برای افغان‌هاست، اما سود آن به خارجی‌ها، به‌ویژه آمریکایی‌ها، می‌رسد.

ابواحمد از تاجران و سرمایه‌گذاران افغان خواست تا در مسیر ایجاد فرصت‌های سالم اقتصادی و توسعه تجارت قانونی برای نسل‌های آینده مشارکت کنند و با دولت در خشکاندن ریشه‌های قاچاق همکاری داشته باشند.

به گفته کارشناسان، سیاست جدید طالبان در زمینه حذف کامل مواد مخدر از چرخه افغانستان، اگر با حمایت بخش خصوصی و نهاد‌های منطقه‌ای همراه شود، می‌تواند نقطه عطفی در تغییر ساختار اقتصادی جنوب آسیا و کاهش وابستگی گروه‌های قاچاق به درآمد‌های غیرقانونی باشد.

انتهای پیام/