به گزارش ایرنا، تیم فوتبال سپاهان اصفهان شامگاه یکشنبه در روز پایانی هفته هشتم لیگ برتر در شرایطی میزبان پیکان تهران بود که این دیدار برای هر ۲ تیم که با ۹ و هفت امتیاز در نیمه پایینی جدول قرار داشتند از اهمیت بالایی برای فرار از بحران و صعود برخوردار بود.
سپاهانی ها که پس از کسب ۲ پیروزی پیاپی در لیگ برتر و رقابت های آسیایی با روحیه بالا وارد این مسابقه شده بودند هرچند با معضل جدی چهار غایب کلیدی دستوپنجه نرم می کردند اما توانستند در بیشتر لحظات بازی صاحب توپ و میدان باشند.
مصدومیت عارف حاجیعیدی، هافبک بازیساز طلایی پوشان در این دیدار به طور مشخص به چشم می خورد و روند انتقال توپ در میانه میدان را تحتتأثیر قرار داده بود. همچنین، غیبت میلاد زکیپور، وحدت حنانوف و محمدرضا بردبار نیز باعث شده بود دفاع تیم اصفهانی بسیار محتاطانه در این بازی در واکنش به حملات پیکان واکنش نشان دهد.
در سوی دیگر میدان، تیم پیکان تهران با هدایت سعید دقیقی، که با کسب تنها هفت امتیاز در ۶ هفته گذشته و تحمل ۲ شکست پیاپی، وضعیت خوبی نداشت در این بازی نمی خواست بدون امتیاز ار اصفهان بازگردد و از آن که جا در این بازی بازیکن گلزن خود، کسری طاهری، را بهدلیل مصدومیت در اختیار نداشت بازی دفاعی را در دستور کار قرار داده بود و دل به ضد حمله ها بسته بود.

نیمه اول توپ از خطوط دروازه عبور نکرد ولی موقعیت های گل سپاهان بسیار بیشتر از حریف بود، و در بیشتر لحظات مالکیت توپ از آن سپاهانی ها بود، البته دریافت کارت زرد در دقیقه ۴۰ توسط امید نورافکن، سپاهانی را کمی محتاط تر کرد.
در نیمه دوم حملات پرتعداد سپاهانی ها بالاخره به ثمر رسید و محمدامین حزباوی از پاس زیبای ریکاردو آلوز گل اول بازی را در دقیقه ۶۳ به ثمررساند، در ادامه بازی ۱۱ دقیقه بعد در دقیقه ۷۴، پیکان توانست با حرکت رو به عمق فراز امامعلی، مهدی نجفی را در موقعیت گل قرار دهد تا با گل وی نتیجه را به تساوی یک بر یک بکشاند و سکوت بر روی سکوهای نقش جهان طنین افکن شود.
بازیکنان با تجربه سپاهان پس از دریافت گل تساوی به حملات پر تعداد خود ادامه دادند تا در دقیقه ۸۴ در حرکتی مشابه گل اول و با پاس ریکاردو آلوز گل دوم خود را بار دیگر توسط حزباوی وارد دروازه پیکان کردند.
تلاش ۲ تیم تا انتهای بازی بسیار چشمگیر بود که سهم سپاهانی در این لحظات از نظر ایجاد موقعیت خطرناک پیش از پیکان بود اما نه در ۶ دقیقه آخر وقت قانونی و نه در هشت دقیقه اضافه گل دیگری از خطوط دروازه عبور نکرد تا در نهایت بازی با نتیجه ۲ بر یک به سود سپاهان پایان یابد.
سپاهان با پیروزی امشب ضمن تثبیت روند رو به رشد خود و دستیابی به سومین برد پیاپی در لیگ برتر توانست تا رتبه چهارم جدول صعود کند و به آمار تاریخی۲۳ پیروزی مقابل پیکان دست یافت در شرایطی که تنها ۹ بار به این تیم باخته است.
در این دیدار حساس، محمدامین حزباوی با به ثمر رساندن هر ۲ گل سپاهان، ستاره میدان بود و برد امشب سپاهان که اولین پیروزی محرم نوید کیا در تقابل با تیمهای تحت هدایت سعید دقیقی بود باعث شد طلسم شکستناپذیری سعید دقیقی مقابل محرم نویدکیا نیز بشکند.
گفتنی است استقبال از این بازی با توجه به زمان برگزاری بهتر بازی قبلی خانگی و در حدود ۱۳ هزار نفر بود.