به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، در یکی از دیدارهای هفته هشتم لیگ برتر کشور از ساعت 17:00 امروز تیمهای سپاهان اصفهان و پیکان در ورزشگاه نقشجهان به مصاف هم رفتند که در پایان این دیدار با پیروزی 2 بر یک طلاییپوشان اصفهانی خاتمه یافت.
محرم نویدکیا برای این دیدار محمدرضا اخباری، محمد دانشگر، محمدامین حزباوی، آریا یوسفی، احسان حاجصفی، امید نورافکن، ریکاردو آلوز، محمدمهدی لطفی، ایوان سانچز، مجید علیاری و آریا شفیعدوست را در ترکیب سپاهان قرار داده است.
دقیقه یک با اشتباه حاجصفی توپ در اختیار بازیکنان پیکان قرار گرفت اما ضربه افشین صادقی به مدافعان سپاهان برخورد کرد و دفع شد.
دقیقه 13 شوت مهدی لطفی از بابلی دروازه پیکان به بیرون رفت.
دقیقه 30 حرکت ترکیبی بازیکنان پیکان و شوت افشین صادقی بیثمر بود.
دقیقه 33 ارسال احسان حاجصفی با ضربه سر مجید علیاری به بیرون رفت.
دقیقه 35 پاس در عمق بازیکنان پیکان برای این تیم بی ثمر بود.
دقیقه 37 موقعیت خطرناک سپاهانیها و تک به تک آریا شفیعدوست را مدافعان پیکان برگشت دادند.
در انتهای وقت قانونی این نیمه 6 دقیقه وقت اضافه اعلام شد.
دقیقه 56 شوت محکم احسان حاجصفی را محمدرضا اخباری با واکنش خوب احمد گوهری و دخالت مدافعان به بیرون رفت.
دقیقه 59 شوت محکم امید نورافکن از کنار دروازه پیکان به بیرون رفت.
دقیقه 62 محمدامین حزباوی با ضربه سر بر روی کرنر ارسالی توانست گل اول سپاهان را به ثمر برساند.
دقیقه 75 پیکان با شوت از راه دور فردین نجفی به گل تساوی دست پیدا کرد.
دقیقه 84 ارسال خوب ریکاردو آلوز را محمدامین حزباوی با ضربه سر به گل دوم خود و تیمش تبدیل کرد.
در پایان این دیدار شاگردان محرم نویدکیا توانستند با دبل امین حزباوی به پیروزی 2 بر یک دست پیدا کردند.
انتهای پیام/174