شناسهٔ خبر: 75513534 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

توانمندسازی مردم نسخه کارآمد برای حل آسیب‌های اجتماعی است

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با اشاره به موفقیت طرح‌های مردمی‌محور، گفت: هر جا کار به مردم سپرده شده، نتیجه مطلوب بوده و باید این مسیر تقویت شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، علی فتح‌اللهی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان امروز در دیدار با بهروز زلالی، مدیر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در گیلان، با اشاره به اینکه مسائل اجتماعی و فرهنگی مهم‌ترین دغدغه مشترک مردم و مسئولان است، اظهار کرد: برای اثرگذاری در این حوزه، باید انسجام و هماهنگی دستگاه‌ها تقویت شود. 

وی حفظ شأن و کرامت افراد در اجرای طرح‌های اجتماعی را ضروری دانست و گفت: کمک به مردم به‌هیچ‌وجه نباید منجر به تحقیر یا بروز آسیب‌های جدید شود؛ اصل بر توانمندسازی و بازگرداندن افراد به چرخه سالم زندگی اجتماعی است. 

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با بیان اینکه فعالیت در حوزه اجتماعی تنها با نگاه مالی نتیجه‌بخش نخواهد بود، افزود: اگر نگرش‌ها نسبت به آسیب‌های اجتماعی اصلاح نشود، هر مقدار هزینه‌کرد نیز تأثیر محدودی خواهد داشت؛ فرهنگ‌سازی و ایجاد بسترهای فکری صحیح، مقدمه اصلاح و بهبود وضعیت اجتماعی است. 

فتح‌اللهی نقش ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و توسعه فعالیت‌های اجتماعی مهم ارزیابی کرد و گفت: استفاده از ظرفیت‌های محتوایی و اجرایی این ستاد می‌تواند مسیر حل مسائل اجتماعی و ارتقای سرمایه اجتماعی را هموار کند. 

وی با اشاره به تجربه‌های موفق مشارکت مردمی در گیلان بیان کرد: هرجا کار به مردم سپرده شده، نتیجه مطلوب حاصل شده است؛ بنابراین تقویت تشکل‌ها و گروه‌های مردمی باید محور برنامه‌های اجتماعی قرار گیرد. 

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با قدردانی از اقدامات حمایتی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، تأکید کرد: حل آسیب‌های اجتماعی با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، نهادهای فرهنگی و مجموعه‌های مردمی امکان‌پذیر است و این رویکرد در گیلان با جدیت دنبال می‌شود.

انتهای پیام/