شناسهٔ خبر: 75504500 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

توسط نشر تگ؛

«کتاب امید؛ راهنمای بقا در سختی‌ها» منتشر شد

خراسان‌رضوی- «کتاب امید؛ راهنمای بقا در سختی‌ها» با ترجمه زهرا حسینیان توسط نشر تگ منتشر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد، «کتاب امید؛ راهنمای بقا در سختی‌ها» به قلم جین گودال، داگ آبرامز، گیل هادسون و با ترجمه زهرا حسینیان توسط نشر تگ منتشر شد.

در معرفی این کتاب آمده است: «از من می‌پرسند: آیا صادقانه معتقدید که امیدی به جهان ما هست؟ به آیندۀ فرزندان و نوادگانمان چطور؟ صادقانه پاسخ می‌دهم که بله، امیدواری هست. باور دارم که هنوز آن‌قدر زمان داریم که بتوانیم آسیب‌هایی را که به کرۀ زمین وارد کرده‌ایم التیام ببخشیم؛ اما این زمان رو به اتمام است. امیدواری واقعی نیاز به اقدام و مشارکت دارد. بسیاری از مردم وضعیت وخیم زمین را می‌دانند، اما برای آن کاری نمی‌کنند زیرا درمانده و ناامیدند. برای همین این کتاب مهم است. برای این‌که کمک کند، و این کمک را خواهد کرد، من امیدوارم (!) تا مردم متوجه بشوند که اقداماتشان، هرچند کوچک به نظر برسد، واقعاً تفاوت ایجاد می‌کند. دلایل امیدواری من در این دوران تیره و تار در این کتاب مشخص خواهد شد، اما فعلاً این را می‌گویم که بدون امید همه‌چیز از دست می‌رود. آرزوی من این است که این کتاب کمکتان کند در هنگام پریشانی آرام یابید، در هنگام عدم‌اطمینان راه درست را بیابید و در هنگام ترس شجاع باشید. شما را دعوت می‌کنیم در این سفر به‌سوی امیدواری به ما بپیوندید.»

جین گودآل دانشمند رفتارشناس برجستۀ انگلیسی است که بیشتر شهرتش به‌سبب تحقیقاتش دربارۀ نخستی‌ها به‌ویژه شامپانزه‌هاست. بیش از شش دهه تحقیقات او بینش‌های بی‌نظیری در زمینۀ رفتار، هوش و زندگی اجتماعی این حیوانات به ما داده است. او در دهۀ ۱۹۶۰ در پارک ملی گومبه در تانزانیا زندگی شامپانزه‌های وحشی را مطالعه کرد و اولین کسی بود که مشاهده کرد شامپانزه‌ها ابزار می‌سازند و از آن استفاده می‌کنند، رفتاری که قبلاً فقط به انسان‌ها نسبت داده می‌شد. همچنین تحقیقات او نشان داد که شامپانزه‌ها دارای شخصیت‌های فردی، احساسات، و روابط اجتماعی پیچیده هستند و درک ما را از جایگاه حیوانات در جهان تغییر داد. علاوه بر این گودآل فعال برجستۀ حقوق حیوانات و حفاظت از محیط‌زیست است. او بنیاد جین گودآل را تأسیس کرد که بر حفاظت از حیات‌وحش و توانمندسازی جوانان برای ایجاد تغییرات مثبت تمرکز دارد. «کتاب امید، آخرین کتابی است که از جین گودآل خواهید خواند، و آخرین دعوت او از انسان برای امیدواری و اصلاح است، چرا که همزمان با انتشار ترجمه فارسی کتاب امید، خبر رسید که جین گودآل از دنیا رفته است»

کتاب امید؛ راهنمای بقا در سختی‌ها به قلم جین گودال، داگ آبرامز، گیل هادسون ترجمۀ زهرا حسینیان به هت نشر تگ در ۲۴۶ صفحه قطع رقعی اروپایی با جلد گلاسه و کاغذ بالک به قیمت ۳۸۰ هزار تومان سال ۱۴۰۴ منتشر شده است.