شناسهٔ خبر: 75495479 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

قاچاقچی ارز به پرداخت جریمه ۱۹۸ میلیارد تومانی محکوم شد

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی از محکومیت ۱۹۸ میلیارد تومانی قاچاقچی ارز خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش  ایلنا، سیدیاسر رایگانی گفت: پرونده تخلف معاملات ارزی بدون مجوز قانونی به ارزش هزار و ۹۶۹ میلیارد ریال و نگهداری ارز قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۵۵ میلیون ریال در شعبه پنجم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی مشهد رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه ،با توجه به مدارک در پرونده اتهام را محرز و متخلف را برای تخلف معاملات ارزی بدون مجوز قانونی به پرداخت یک هزار و ۹۶۹ میلیارد و ۱۲۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گفته رایگانی، شعبه همچنین برای نگهداری ارز قاچاق متخلف را به پرداخت ۱۱ میلیارد و ۲۸۳ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

متخلف این پرونده در مجموع به پرداخت یک هزار و ۹۸۰ میلیارد و ۴۰۳ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

به گزارش صدا و سیما، رایگانی گفت: با گزارش سربازان گمنام امام زمان پیرامون کشف ارز قاچاق شامل ۹۴ هزار و ۱۷۰ دلار آمریکا، ۱۱۰ هزار دینار عراقی، ۲۶ هزار ۸۰۰ ریال سعودی، ۵۰۰ درهم امارات، ۱۰۰ دینار کویت و ۸۰ دینار بحرین، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی مشهد ارسال شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: