شناسهٔ خبر: 75476672 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در گفتگو با دانشجو؛

صالحی امیری از حمایت همه‌جانبه وزارت گردشگری از استارتاپ‌ها خبر داد + فیلم

سید رضا صالحی امیری گفت: استارتاپ‌های فعال در حوزه گردشگری می‌توانند یکی از موتورهای اصلی جهش این صنعت در کشور باشند.

صاحب‌خبر -

سید رضا صالحی امیری، وزیر گردشگری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: من همین هفته بازدیدی از مجموعه بزرگ استارتاپ خصوصاً دروازه گردشگری علی بابا بیش از ۱۳۰۰ جوان خلاق در اونجا فعالند، داشتم. مجموعه فعالیت‌هایی که علی بابا انجام میدهد خصوصاً در حوزه گردشگری بسیار با ارزش و فراگیر هست.

وی افزود: به نظر م یرسد که یکی از سازوکارهای جدی برای جهش گردشگری در ایران استفاده حداکثر ظرفیت هاست که خوشبختانه در ایران استارت های بسیار خوبی در حوزه گردشگری شکل گرفتند.

وزیر گردشگری ادامه داد: من در همین مدت اخیر از چند مجموعه بازدید داشتم هم مجموعه اسنپ خوب در حوزه گردشگری فعال هست هم مجموعه علی بابا و مجموعه های دیگر که اینها هر روز با سرعت گسترش پیدا می‌کنند.

وی تصریح کرد: موضع وزارت میراث فرهنگی هم حمایت همه جانبه از تمامی این مجموعه ها و استارتاپی هاست.

 

کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3098430" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1321700/3098430?width=600&height=400"></script></div>