شناسهٔ خبر: 75466667 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون استاندار: نوجوانان؛ معماران آینده تصمیم‌سازی گلستان هستند

گرگان- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان در نشست با مشاوران نوجوان، این گردهمایی را نقطه شروعی برای ایجاد ساختاری نوین در مشارکت دانش‌آموزان در تصمیم‌سازی‌های استانی توصیف و بر ضرورت رفتار حرفه‌ای، شناخت دقیق جایگاه و تعامل هوشمندانه با مدیران اجرایی تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش چهارشنبه ایرنا، محمد حمیدی در این نشست با اشاره به نقش کلیدی مشاوران نوجوان در حوزه تربیت و مسائل اجتماعی، اظهار کردد: شما می‌توانید با گفت‌وگوهای مستند و سنجیده، نقاط ضعف را شناسایی و راهکارهای اصلاحی ارائه دهید.

معاون استاندار گلستان هدف اصلی این طرح را تربیت مدیرانی آینده‌ساز برای کشور دانست و افزود: نوجوانانی که امروز ارتباط مؤثر و رفتار مسئولانه را تمرین می‌کنند، در آینده مسئولیت‌های کلان کشور را بر عهده خواهند گرفت.

وی همچنین خواستار برنامه‌ریزی برای شناسایی و معرفی دانش‌آموزان برتر در زمینه‌های علمی، هنری و ورزشی شد و تأکید کرد: شبکه‌سازی نخبگان نوجوان در شهرستان‌ها و ادارات کل، گامی راهبردی برای تقویت ظرفیت‌های آینده‌ساز استان است.

معاون استاندار گلستان اظهار کرد: با تلاش و پختگی شما، روزی فرا خواهد رسید که مدیران اجرایی برای حل چالش‌ها به سراغ شما بیایند که این مسیر به تعهد و جدیت شما بستگی دارد.