شناسهٔ خبر: 75461942 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه شیراز: مسجد، جهت‌دهنده زندگی مردم به سمت خداست

شیراز – ایرنا – نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: کار مسجد، جهت‌دهی زندگی دنیایی انسان در مسیر خدایی است و غیر از مسجد جایی نمی‌توانید پیدا کنید که این کار را انجام دهد، هرچند جایگاهی رفیع داشته باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، آیت‌الله لطف‌الله دژکام روز چهارشنبه در جمع ائمه جماعات و جمعه استان فارس اظهار کرد: مسجد به عنوان خانه خدا، مردم را به سوی زندگی الهی و دینی سوق دهد و علما و روحانیون باید به عنوان کسانی که دین را می‌دانند و با تمام وجود درک کرده‌اند، جلودار این حرکت باشند.

وی ادامه داد: خداوند در آیه ۲۹ سره اعراف به اقامه عدالت دستور داده است و یکی از مأموریت‌های قرارگاه مسجد نیز در همین مسیر است.

نماینده ولی فقیه در فارس بیان کرد: اقامه عدل از آرمان‌های مهم نظام مقدس جمهوری اسلامی و دغدغه شهدای انقلاب اسلامی است و خون‌های بسیاری در این مسیر ایثار شده است.

او با بیان اینکه ساحت انقلاب اسلامی بر حق استوار است، ادامه داد: مسائل نظام با توجه به ساحت حق باید حل شود؛ چراکه این نظام، اسلامی و الهی است و باید با روش الهی و اسلامی پیش برود.

این مراسم، همایش ائمه جمعه و جماعات مساجد مجری طرح ملی «محراب» در استان فارس بود که در قالب همایش «مسجد برقرار» به میزبانی مسجد شهدای شیراز برگزار شد.

تبیین برش استانی طرح «محراب»، ارائه راهکارهای توانمندسازی ارکان مساجد طرح تا پایان سال جاری و نحوه حمایت از قرارگاه‌های شهرستانی مساجد از دیگر اهداف برگزاری این همایش عنوان شده است.

در پایان این آیین از ۲ کتاب «گفتمان فرهنگ» و «مسجد طراز» رونمایی شد.