به گزارش خبرنگار معارف ایرنا پایگاه خبری خط معروف دو هفته پیش با حضور حجج اسلام محمدجواد حاج علی اکبری رئیس شورای عالی سیاستگذاری ائمه جمعه کشور و محمدحسین طاهری آکردی سرپرست ستاد امر به معروف و نهی از منکر در همایش سراسری دبیران ستاد امر به معروف و نهی از منکر رونمایی شد.
این پایگاه خبری شامل اخبار فرهنگی، آموزشی، رویدادها، یادداشت ها و مصاحبه ها، پژوهشکده، بین الملل، استان ها، معارف، مطالبه گری و آرشیو است. اگرچه اخبار این پایگاه خبری از ۱۰ روز پیش تاکنون بهروزرسانی نشده ولی سرپرست ستاد امر به معروف در گفت و گو با ایرنا، راه اندازی پایگاه خبری معروف را ضروری دانست و آن را مرجعی برای دریافت اخبار ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانست.
طاهری آکردی گفت: با توجه به مقوله امر به معروف و مسائل پیرامون آن و مصادیقی که در جامعه وجود دارد، نشر اخبار به نام این ستاد یا مصادیقی که مربوط به ستاد است، زیاد بوده و لذا تصمیم گرفتیم این اخبار را در یک جا مرجعیت دهیم تا خیال مردم و خبرنگاران و جامعه راحت شود که اخبار را از یک منبع درست و متعلق به ستاد دریافت کنند و از طرف دیگر آموزشی برای شهروندخبرنگارانی باشد که به صورت جهادی با ما کار می کنند.

وی افزود: بر همین اساس ما به این نتیجه رسیدیم که یک پایگاه خبری داشته باشیم تا هم اخبار صحیح ستاد را منتشر کند و هم به ستاد جهت دهد تا نیروهای مردمی را در این زمینه تربیت کند و در مسیر بهتر گام بردارد و همچنین اخبار صحیح را به حاکمیت برساند. چون گاهی برخی اخبار که به نقل از ستاد در مجامع عمومی منتشر می شود، صحت ندارد و برداشت های شخصی است که با تغییر جملات همراه است.
سرپرست ستاد امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد: وجود پایگاه خبری به نوعی استانداردسازی و واقعی سازی اخبار و شفاف سازی امور است و مردم و رسانه ها می دانند که اخبار را از کجا بگیرند.
وی درباره احتمال موازیکاری در انتشار اخبار این ستاد از سوی پایگاه اطلاع رسانی ستاد امر به معروف و پایگاه خبری خط معروف گفت: حجم اخبار بسیاری به ما می رسد. چون ما در۳۱ استان و ۴۵۰ شهرستان پایگاه داریم و نمی توان اخبار تمام شهرستان ها و استان ها را پایگاه اطلاع رسانی ستاد منتشر کرد و لذا بیشتر اخبار در پایگاه خط معروف منتشر می شود. از طرف دیگر اخبار به صورت تخصصی و استان به استان تفکیک می شود و می توان تمام اخبار را در این پایگاه منتشر کرد و اخبار برگزیده را در شبکه های رسمی نشر داد.