شناسهٔ خبر: 75447498 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

دیدار معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با جمعی از کارکنان اداری دادگستری ایلام

در جریان دیدار معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با جمعی از کارکنان اداری دادگستری استان ایلام مسائل و مشکلات کارکنان این دادگستری بررسی شد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

حمیدرضا موحدی؛ معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در جریان سفر استانی رئیس قوه قضاییه و هیئت عالی قضایی به استان ایلام با جمعی از کارکنان اداری دادگستری این استان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

بررسی مسائل و مشکلات کارکنان و گفت‌و‌گو با جمعی از مسئولان این دادگستری بخشی از برنامه‌های این دیدار بود.

در این دیدار ضیاء قدوسی نیا؛ معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری ایلام و نمایندگان جمعی از کارکنان نقطه نظرات خود را مطرح کردند و معاون رئیس قوه قضاییه ضمن قدردانی از تلاش تمامی همکاران و ارزیابی فنی و دقیق مسائل بر رفع مشکلات و پیگیری امور تاکید کرد.

موحدی همچنین ضمن تشکر از حمایت‌های بی دریغ و نگاه ویژه رئیس دستگاه قضا در تقویت و ترمیم معیشت کارکنان قوه قضاییه، عنوان کرد: یقین بدانید برای خدمتگزاری به شما عزیزان تا پای جان ایستاده‌ایم و در این راستا واحد‌های ستادی بصورت شبانه روزی در تلاشند تا گام‌های بزرگی در این زمینه برداشته شود.

انتهای پیام/