شناسهٔ خبر: 75446295 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

کشف ۸ کیلوگرم مواد مخدر از سوداگران مرگ شمال تهران

سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری اعضای باند تولید و توزیع مواد مخدر در شمال تهران خبر داد و گفت: در این عملیات، مأموران موفق به کشف ۸ کیلوگرم ماده روان‌گردان از متهمان شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری آنا، سرهنگ داود زندی در تشریح جزئیات این عملیات گفت: مأموران کلانتری ۱۲۲ دربند در راستای اجرای طرح‌های هدفمند مقابله با متجاهرین و سوداگران مرگ، حین گشت‌زنی در محدوده استحفاظی، راکب یک موتورسیکلت را در حال جابه‌جایی بسته‌ای مشکوک مشاهده و برای بررسی موضوع وی را متوقف کردند.

وی افزود: متهم با مشاهده مأموران اقدام به فرار کرده و پس از چند دقیقه تعقیب و گریز، موتورسیکلت خود را رها و از صحنه گریخت. او سپس با سرقت موتورسیکلت دیگری قصد فرار مجدد داشت که با هوشیاری و به‌کارگیری شگردهای پلیسی، مأموران موفق به دستگیری وی شدند.

سرهنگ زندی اظهار داشت: در بازرسی اولیه از متهم، هشت کیلوگرم مواد روان‌گردان کشف و ضبط شد. متهم پس از انتقال به کلانتری، در بازجویی‌ها به تولید و توزیع مواد مخدر و همکاری با دو همدست دیگر اعتراف کرد.

وی ادامه داد: با هماهنگی مقام قضایی، مأموران مخفیگاه دو متهم دیگر را نیز شناسایی و آنان را دستگیر کردند. گفتنی است، هر سه متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی تحویل داده شدند.

انتهای پیام/