به گزارش خبرگزاری سلامت، دکتر مرتضی صانعی روز سه شنبه در حاشیه برگزاری چهلمین کنگره رادیولوژی ایران که در مرکز همایشهای ایرانمال برگزار شذ، در جمع خبرنگاران افزود: رادیولوژی وابسته به تکنولوژی همراه با علم و تجهیزات روز آمد است، ماه آبان ماه سرطان پستان است و انجام ماموگرافی برای پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان سینه از طریق تصویربرداری پزشکی ضروریست.
وی با بیان اینکه معاینه انجام ماموگرافی بالای ۴۰ سال است، اظهار داشت: اضافه شدن هوش مصنوعی در تصویر برداری پزشکی امری ضروریست و مهم است و در آینده با به روز شدن و دقت بالای تصویربرداری میزان تابش به بیماران داشته باشیم.

صانعی، اظهار داشت: نگهداری وسایل رادیو گرافی مهم است و برای برداشتن نرخ ارز ترجیحی و افزایش دستگاهها چالش های داریم که امیدواریم با یکسان شدن تعرفه های رادیولوژی و تخصیص تعرفه به خصوص ارز ترجیحی شاهد پیشرفت هایی در این عرصه باشیم.