شناسهٔ خبر: 75438510 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بازسازی ۲۸۹ مجموعه ورزشی طی ۴سال در تهران

تهران - ایرنا - رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران از بازسازی ۲۸۹ مجموعه ورزشی و راه‌اندازی ۵۵ مجموعه جدید در چهارسال گذشته خبرداد و گفت: ۵۴ مجموعه نیز در دست احداث است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین اوجاقی روز سه شنبه در جلسه ۳۶۴ شورای اسلامی شهر تهران با گرامیداشت هفته ورزش و تربیت بدنی با ارایه گزارش از خدمات ارایه شده در پایتخت اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در ورزش، سه برابر آن را در کاهش آسیب‌های اجتماعی و تقویت همبستگی ملی بازمی‌گرداند.

وی افزود: توسعه تربیت بدنی و تقویت منش ورزش باید در متن سیاست‌های ورزش قرار گیرد و امیدواریم ورزش به سبک زندگی در تهران تبدیل شود.

اوجاقی با تأکید بر تأثیر اقتصاد ورزش و میزبانی مسابقات ورزشی در اقتصاد کشورها خاطرنشان کرد: طی این چهار سال ۵۵ مجموعه ورزشی راه‌اندازی شده و ۵۴ مجموعه در دست احداث است. همچنین ۲۸۹ مجموعه دیگر بازسازی شده‌اند.

این مسئول درباره توجه ویژه به اقشار خاص اضافه کرد: ورزش معلولان، جانبازان و پهلوانی مورد توجه بوده و برنامه‌هایی مانند قهرمان شهر در حال شکل‌گیری است.

رئیس سازمان ورزش با اشاره به حضور ۶۶ اکیپ ۶ نفره در میادین، بوستان‌ها و ایستگاه‌های مترو گفت: افراد شرکت‌کننده در مسابقات می‌توانند برای حضور در قهرمان شهر ثبت‌نام کنند.

اوجاقی از حمایت شورای اسلامی شهر در اختصاص اعتبارات برای بازسازی و نگهداری مجموعه‌ها قدردانی کرد.