شناسهٔ خبر: 75476004 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

تشکل‌های ایثارگری باید محور همدلی و هم‌افزایی در جامعه باشند

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر کشور، گفت: تشکل‌های ایثارگری باید به محور همدلی، هم‌افزایی و ارتقای مدیریت دانش در جامعه تبدیل شوند تا در کنار سایر مؤلفه‌های اقتدار، پشتوانه‌ای فرهنگی و مردمی برای نظام اسلامی ایجاد کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، آیین افتتاحیه نخستین دوره آموزشی توانمند‌سازی‌ دبیران تشکل‌های شاهد و ایثارگر با حضور 100 نفر از تشکل‌های شاهد و ایثارگر استان‌های البرز، تهران و شهرستان‌های استان تهران امروز در مجتمع فرهنگی و تفریحی شهید خدمت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد و این کلاس‌های آموزشی به مدت سه روز ادامه دارند.

رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر کشور در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش‌های همکاران و میزبانان این رویداد عنوان کرد: تشکل‌های ایثارگری باید به محور همدلی، هم‌افزایی و ارتقای مدیریت دانش در جامعه تبدیل شوند تا در کنار سایر مؤلفه‌های اقتدار نظیر قدرت دفاعی و رسانه‌ای، پشتوانه‌ای فرهنگی و مردمی برای نظام اسلامی ایجاد کنند.

وی با اشاره به اینکه تشکل‌های مردمی و ایثارگری زمانی اثربخش خواهند بود که نیت‌ها خالص و خدمت به مردم در رأس برنامه‌ها باشد، خلوص نیت را رمز موفقیت تشکل‌ها و عامل پایداری و سلامت آن‌ها در مسیر خدمت‌رسانی دانست و بیان کرد: تجربه جهانی نشان می‌دهد هر جا سازمان‌های مردمی و صنفی به‌صورت شفاف و قانون‌مند عمل کرده‌اند، مسیر توسعه هموارتر شده است.

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر کشور با تأکید بر نقش مطالبه‌گری قانونی و سازنده تشکل‌ها تصریح کرد: ما نیز باید با تشکیل شبکه‌های منطقه‌ای و ملی، زمینه پیگیری مطالبات جامعه ایثارگری را به‌صورت نظام‌مند فراهم کنیم. تشکل‌ها باید با تولید محتوای امیدآفرین و فعالیت هدفمند در فضای مجازی، نسل جوان را به آرمان‌های انقلاب پیوند دهند.

نریمانی با بیان اینکه آن‌ها همچنین باید با رویکردی نوآورانه، نقش خود را در خنثی‌سازی جنگ روانی دشمن ایفا کنند، اذعان کرد: آنچه امروز بیش از هر چیز اهمیت دارد، روحیه خلاقیت، مسئولیت‌پذیری و هم‌افزایی است. اگر این سه محور در تشکل‌ها تقویت شود، بدون شک مسیر خدمت به خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان ثمربخش‌تر و آینده‌سازتر خواهد بود.

امیرحسین دانش کهن، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در این مراسم در جمع مسئولان دوره‌های آموزشی و توانمندسازی دبیران تشکل‌های شاهد و ایثارگران با اشاره به نقش بی‌بدیل مردم و ایثارگران در و موفقیت‌های نظام گفت: مردم البرز در دوران انقلاب و دفاع مقدس با تقدیم بیش از 5 هزار و 500 شهید ثابت کردند که پشتوانه اصلی نظام و ضامن تداوم انقلاب هستند.

اخبار کرج , ایثارگران ,

وی با بیان اینکه اگر در دوران دفاع مقدس به پیروزی رسیدیم، به‌واسطه حضور و همت مردم و ایثارگری فرزندان این سرزمین بود، نه صرفاً اتکا به نهادها یا دستگاه‌های اجرایی، ضمن قدردانی از تلاش‌های ایثارگران و جانبازانی که با وجود محدودیت‌های جسمی همچنان در مسیر خدمت به مردم گام برمی‌دارند، عنوان کرد: شما عزیزان بخشی از سلامتی خود را در راه دفاع از انقلاب فدا کرده‌اید.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز با اشاره به اینکه شما امروز نیز با روحیه‌ای جهادی و خالصانه در عرصه خدمت‌رسانی به مردم حضور دارید، خاطرنشان کرد: این خدمت، عبادتی بزرگ و دارای اجر الهی بوده و در روایات آمده که گره‌گشایی از کار مردم، برتر از سال‌ها عبادت شبانه است. تداوم این مسیر خدمت صادقانه، تجلی ادامه راه شهدا و ادای دین به خون پاک آنان است.

دانش کهن در پایان با اشاره به فعالیت‌های گروه‌های جهادی و پزشکی برای خدمت‌رسانی رایگان به خانواده‌های نیازمند عنوان کرد: تلاش شما در معاینه، درمان و حمایت از مردم، نمونه‌ای روشن از ایثار اجتماعی و ادامه راه شهدا به شمار می‌رود. این حرکت‌ها نشان می‌دهد که فرهنگ ایثار و فداکاری همچنان در جامعه زنده است و می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده باشد.

انتهای پیام/