شناسهٔ خبر: 75429699 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی اعلام کرد؛

طرح آرد کامل و شناسه‌گذاری محصولات اولویت برنامه‌های امنیت غذایی

تهران - ایرنا- رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: در حوزه امنیت غذایی، ۲ برنامه مهم امسال شامل طرح دانش‌بنیان امنیت غذایی در زنجیره آرد و نان کامل و نیز شناسه‌گذاری محصولات غذایی، باغی و گیاهی در دستور کار است.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سیدحسن امامی رضوی در پانزدهمین نشست روسای دبیرخانه‌های سلامت و امنیت غذایی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور، با اشاره به برنامه‌های مهم در دست اجرا، تاکید کرد: شناسه‌گذاری محصولات، مطابق قانون برنامه هفتم توسعه و دستورالعمل وزارت جهاد کشاورزی، زمینه ردیابی و پایش باقی‌مانده سموم را فراهم می‌کند و امیدواریم در سال جاری به‌طور کامل اجرایی شود.

وی به برنامه‌های حوزه سیاست‌گذاری سلامت اشاره کرد و گفت: در بخش سیاست‌گذاری سلامت، سند جامع توانبخشی در حال تصویب است، همچنین ۲ مصوبه مهم مرتبط با کاهش حوادث ترافیکی (مصوبات جلسات شانزدهم و نوزدهم شورا) در حال پیگیری برای اجراست، چرا که همچنان میزان مرگ‌ومیر ناشی از حوادث جاده‌ای بالا است.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با اشاره به برگزاری ادواری این اجلاس‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گفت: دبیرخانه‌های سلامت و امنیت غذایی در استان‌ها مسئولیت هماهنگی و پیگیری مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را برعهده دارند، این دبیرخانه‌ها در دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر بوده اما مأموریت خود را در سطح استانداری‌ها و تحت ریاست استاندار، به عنوان رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، انجام می‌دهند.

امامی رضوی با تأکید بر اهمیت نقش دبیرخانه‌های استانی در تحقق مصوبات شورا افزود: کار دبیرخانه‌ها بسیار دشوار و پرمسئولیت است و ما به طور مستمر با همکاران در ارتباط هستیم، در این اجلاس‌ها مسائلی که در ارتباطات روزمره یا بازدیدهای استانی قابل حل نبوده، به صورت جمعی بررسی می‌شود، علاوه بر این، یکی از محورهای اصلی اجلاس، تبادل تجربه بین استان‌هاست تا همکاران بتوانند از تجربیات موفق یکدیگر در اجرای برنامه‌های استانی بهره‌مند شوند.