شناسهٔ خبر: 75419641 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

طرح ویژه پلیس راه برای مقابله با چراغ‌های زنون و نور‌های خیره‌کننده در جاده‌ها

برنا - گروه اجتماعی؛ رئیس پلیس راه استان هرمزگان از اجرای طرح برخورد با خودرو‌های مجهز به چراغ زنون، هد لایت و نور سفید شدید خبر داد و تأکید کرد که این چراغ‌ها علاوه بر مغایرت با ضوابط فنی، دید رانندگان مقابل را کاهش داده و خطر تصادفات شبانه را افزایش می‌دهند. برنا - گروه اجتماعی؛ رئیس پلیس راه استان هرمزگان از اجرای طرح برخورد با خودرو‌های مجهز به چراغ زنون، هد لایت و نور سفید شدید خبر داد و تأکید کرد که این چراغ‌ها علاوه بر مغایرت با ضوابط فنی، دید رانندگان مقابل را کاهش داده و خطر تصادفات شبانه را افزایش می‌دهند.

صاحب‌خبر -

سرهنگ محمد حق‌پرست، رئیس پلیس راه استان هرمزگان، با اشاره به ضرورت رعایت ایمنی در جاده‌ها، گفت: استفاده از چراغ‌های زنون، هد لایت و نور‌های بسیار شدید خیره‌کننده علاوه بر اینکه مغایر با استاندارد‌های فنی خودرو است، موجب کاهش دید رانندگان رو‌به‌رو و افزایش احتمال وقوع تصادفات در شب می‌شود.

وی افزود: متأسفانه برخی رانندگان برای زیبایی ظاهری یا افزایش میدان دید اقدام به نصب این چراغ‌ها می‌کنند، در حالی که شدت نور آنها باعث آزار چشم دیگر کاربران جاده و ایجاد خطر جدی در عبور و مرور شبانه می‌شود.

رئیس پلیس راه هرمزگان تصریح کرد: ماموران پلیس راه در قالب گشت‌های محسوس و نامحسوس محور‌های اصلی و فرعی استان را رصد کرده و خودرو‌های دارای نور خیره‌کننده یا نقص در سیستم روشنایی را شناسایی می‌کنند و بدون اغماض با رانندگان خاطی برخورد قانونی انجام می‌دهند.

سرهنگ حق‌پرست در پایان از رانندگان خواست که برای حفظ ایمنی خود و دیگر کاربران جاده، از هرگونه تغییر غیرمجاز در سیستم روشنایی خودرو خودداری کنند و رعایت حقوق سایر رانندگان را در اولویت قرار دهند.

<div id="video-display-embed-code_13226812" ><script type="text/JavaScript" src="https://borna.news/fa/news/play/embed/2270167/13226812?width=400&height=300"></script></div>

انتهای پیام/