شناسهٔ خبر: 75399969 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

تازه‌ترین مجموعه‌شعر حمیدرضا شکارسری منتشر شد؛

«شکل‌های باد» در بازار کتاب

«شکل‌های باد»، تازه‌ترین مجموعه‌شعر حمیدرضا شکارسری است که در ادامه‌ سلسله مجموعه‌شعرهای شکل‌های برف، شکل‌های لیلا و شکل‌های فروتنی به‌تازگی منتشر شده‌است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا مجموعه شعر «شکل‌های باد» سروده حمیدرضا شکارسری در ادامه سلسله مجموعه شعرهای شکل‌های برف، شکل‌های لیلا و شکل‌های فروتنی خلق شده و همانند دیگر مجموعه‌شعرهای او با این شباهتِ عنوانی، دربرگیرنده کوتاه‌سروده‌هایی موجز و تک‌تصویر، درباره موضوعِ محوریِ موردنظر شاعر است. شاعر در این‌گونه اشعار، در هر شعر کتاب، از یک زاویه متفاوت به موضوعِ محوریِ خود نگریسته و تصویری بدیع و تازه خلق کرده‌است.

«شکل‌های باد» در ۱۱۲ صفحه، ۱۰۶ قطعه شعر کوتاه را با موضوعِ باد در بر گرفته و توسط نشر واج به‌مدیریت لیلا کردبچه، با طرح جلد علیرضا طیبی، و در شمارگان ۳۰۰ نسخه منتشر شده‌است.

چند شعر از این مجموعه را می‌خوانید:

آرام‌آرام

تاب خالی را تکان می‌دهد

باد نیمه‌شب

***

آسمان را به رگبار ببندید!

بادها پرنده نیستند

به سفرشان ادامه می‌دهند

***

آهای باد!

برای بازی نیست

آگهی‌های فوت

روی دیوارها

***

اعلامیۀ ترحیم پدربزرگ

بر دیوار کوچه

آخرین مقاومت

دربرابر باد

***

این پیام عاشقانه برای من نیست

اشتباه نکرده‌ای

باد مهربان؟!

***

«این نیز بگذرد»

زمزمۀ کوه

در باد

***

باد

ابرها را آورد

ستاره‌ها را برد

***

باد

بی‌تفاوت از کنار درخت‌های بی‌برگ

عبور می‌کند

***

باد پرنده را می‌برد

یا پرنده

باد را؟

***

باد

جابه‌جایی سادۀ هوا نیست

کسی دارد پوست سوختۀ زمین را

فوت می‌کند

برچسب‌ها: